Nasıl İtici Erkek olunur!?!

ya agalar sondan 2. madde aklıma takıldı şimdi matkap falan diye lakapları olanlar da itici diyorlar ama benim nickim bu msn de ya darbeli matkap ya da dj darbeli şimdi ben demi iticiyim:( :( :(

ama benim bu nicki bulurken diğerlerinin aklına gelen olay benim aklıma gelmedi..gerçekten gerçek manasında uydurdum bu nicki yaklaşık 4-5 ay önce banyo tadilati vardı evde orda göre göre aklıma takıldı uydurdum..

ama kimi nasıl inandıracaksın ki:( :(

me|2w!sh!m' Alıntı:
walla doğru anlatmışsın lazish..aramısda kalsın bunların çoğu kıslarımız için de geçerli.. EHE EHE = P yaw kızı erkeğimi kaldı artıq hepsi aynı türqü : )
öle vala eski sevgilim benden daha erkekti,kızda bi erkekte olabilecek her türlü pislik vardı:)
zaten 1 hafta dayanabildim :)

R_a_B_i_A' Alıntı:
Bence futbol muhabbeti göreceli yaw :) Bana itici gelmio mesela =)
ben zaten seni anlayabilmiş değilim,futboldan çok ii anlıosun
ama çoğu kız futboldan nefret edio-istisnalar kaideyi bosmas-:D

bunun için tavsiyye gerek yokki beni takip edin ;] nasıl itici erkek olunur örnek alın

odyyseus' Alıntı:
likes me ;) daha bana 1 aydan fazla dayanan bi kız cıkmadı :)

peki odyyseus bey bilerek yapılmış bir şeymidir bu benim ne kadar dayanabileceğim konusunda bir tahminin varmı :mad: :mad:

мεяvεм' Alıntı:
peki odyyseus bey bilerek yapılmış bir şeymidir bu benim ne kadar dayanabileceğim konusunda bir tahminin varmı :mad: :mad:

ahua aile kavgası çıkacak bizde izlicez heheh:):):D vurun hadi kafasına puhahaha:D

odyyseus' Alıntı:
hımm..sen bana sanırım bi ömür dayanırsın,delim benim :D

canım herşeyin karşılıklı olduğunu biliyon dimi aşk fedakarlık ilgi şevkat ister ben

eşin olmak istiyorsam sonuna kadar katlanırım beni eşin olarak görmek istiyorsan

seninde benim bazı huzursuzluklarıma davranışlarıma katlanmalı beni uyarmalı

düzeltmelisin anlatabildimmi canım

"-her kadına hatun demek "

"hatun" denmesinden hoşlanan kızlar var :D

bence bu yazılı olanlar kendi benligni kazanmamış cevresindeki serserileri örnek alan kişilik sahibi olmayan kişiler kızlar tarafında itici bulunur
-beyaz corap
-sacma sapan sac kesimi
-kazma gibi davranması
kendi bişi begenme filan

hehe işin ilgiç yani dünya güzeli kizlar gidip bu tip cok afedersiniz krolarla takiliyolarya insanin sinirleri atiyo mesela kendimi örnek vermek istiyorum ben yaklaşik 1 yil kadar süre gecti eski ilişkimden ve halen etkisindeyim ve yeni bir kıza bakma istegi oluşmadi anca karşima çikarsa die salakca bi beklenti var ve birgün arkadaslarimla bulusmaya gittigimde bi cafede yaninda siyah takim elbie ve kirmizi gömlekli bir kro oldgunu farkettim ve kendimden bile tiksindim artik yeni aşklara yelken açtim :p ama onun arkadasina sordum nasil olur fln die adamda para var dedi .......

olivera' Alıntı:
hehe işin ilgiç yani dünya güzeli kizlar gidip bu tip cok afedersiniz krolarla takiliyolarya insanin sinirleri atiyo mesela kendimi örnek vermek istiyorum ben yaklaşik 1 yil kadar süre gecti eski ilişkimden ve halen etkisindeyim ve yeni bir kıza bakma istegi oluşmadi anca karşima çikarsa die salakca bi beklenti var ve birgün arkadaslarimla bulusmaya gittigimde bi cafede yaninda siyah takim elbie ve kirmizi gömlekli bir kro oldgunu farkettim ve kendimden bile tiksindim artik yeni aşklara yelken açtim :p ama onun arkadasina sordum nasil olur fln die adamda para var dedi .......
dostum sana katılıyorum kendine kızmana gerk yok çoğunluğu böyle bence kadında güzellikle beyin aynı yerde bulunmuyor kızlarla tanışıyorum yahuuu yaş olmuş 25 ewlnebilecek uzun süreli bir ilişki yaşayalım diyorum sonra bununla evlensem ortalama insan ömrü 65 yıl geçmez o 40 yıl geçmez diyorum :D kadında zeka aramak tabi biraz abeste ... olsun :D

Geri