Nasıl İtici Erkek olunur!?!

durun yaws ben o deilim ama olabilirm yani o kadar yapamıorum burada ortamım olsa yaparım resim benim resmim deil geyik olsun die şey ettim :) zaten sevgilimde var yaws:) buldum ben kendime göre birini:D

SıpA' Alıntı:
durun yaws ben o deilim ama olabilirm yani o kadar yapamıorum burada ortamım olsa yaparım resim benim resmim deil geyik olsun die şey ettim :) zaten sevgilimde var yaws:) buldum ben kendime göre birini:D
puhaha tmm yaf
size mutluluklar dilerim
ama kardeşinden sana bi tavsiye sakın o hale getirme kendini:)

Herşey ii güzel de sakız çiğnemenin nesi kötü...(sindirimi kolaylaştırıyor..) :)

benim hayalim o yaws hele şu okul bitsin müzik piyasısana girince görün siz :cool: tüm hhe bedava albüm dağıtcam herhalde 3 yıl sonrasına falan tekabul edio 3 yıl sonra 500.000 üyemiz olur dimi:)zarara sokacaksınız beni ama canınız saolsun :)çocuk hayallerini gerçekleştirdi diip izlersiniz artık:)

teşekkürlerde ben bişey sormak istiyorum kız arkadaşlara maço erkeklerden hoşlanırlarmı acaba?

SıpA' Alıntı:
benim hayalim o yaws hele şu okul bitsin müzik piyasısana girince görün siz :cool: tüm hhe bedava albüm dağıtcam herhalde 3 yıl sonrasına falan tekabul edio 3 yıl sonra 500.000 üyemiz olur dimi:)zarara sokacaksınız beni ama canınız saolsun :)çocuk hayallerini gerçekleştirdi diip izlersiniz artık:)

snn yapacağın türden müziği ben dinlemesemde derim işte bu bnm ark falan:p :)

crazyboy_9999' Alıntı:
teşekkürlerde ben bişey sormak istiyorum kız arkadaşlara maço erkeklerden hoşlanırlarmı acaba?

her kız kıskanılmak istemez gibi davranır ama kıskanılmaq kısıtlılık getirilmesi cok hoştur bence:)

ben kızları çözemediö çözemicemde valla tuhaf hepsi yaws:D

en iisi çözmeden normal olarak yaşmaya devam etmek:)

Lazi$h neden her$€y£ oLum$uz ßakıyOr$un.m£$£La na$ıL cek!c! erk£k OLunur dıye ß1r Konu ac$aydın daha mantıkLı oLurdu..
-terLi oLmama$ı
-Spordan ßahsetmeme$i
-yaptıqı eSp!rıLere quLm£m£Leri VS vs : ))

XShoOt' Alıntı:
Lazi$h neden her$€y£ oLum$uz ßakıyOr$un.m£$£La na$ıL cek!c! erk£k OLunur dıye ß1r Konu ac$aydın daha mantıkLı oLurdu..
-terLi oLmama$ı
-Spordan ßahsetmeme$i
-yaptıqı eSp!rıLere quLm£m£Leri VS vs : ))
o zmn ukala derlerdi olm:p

εگмεя' Alıntı:
her kız kıskanılmak istemez gibi davranır ama kıskanılmaq kısıtlılık getirilmesi cok hoştur bence:)

sana aynen katılıyorum esmer bencede çok hoştur ama bazen sınırı aşıyolar dozunu iyi ayarladıkları sürece sorun yok hep kıskansınlar bizi :p

ne güzel sıralamışsın ama bide yere tüküren balgam atanlar var iğrençççççççç
bunu bide ramazanda yapıyorlar nefret ediyorum yaaa

erkenci' Alıntı:
ne güzel sıralamışsın ama bide yere tüküren balgam atanlar var iğrençççççççç
bunu bide ramazanda yapıyorlar nefret ediyorum yaaa

ramazanla işin alakası ne ben bir erkek olarak her halükarda iğrenç buluyorum insanlık dışı bişey sokak ortasında böle gerine gerine balgam atmak ama ramazanla ilgisini açıklarsan sevinirim. . .

walla doğru anlatmışsın lazish..aramısda kalsın bunların çoğu kıslarımız için de geçerli.. EHE EHE = P yaw kızı erkeğimi kaldı artıq hepsi aynı türqü : )

Geri