Nasıl öleceksin Gel içeri We Öğren.....! ====>

denemiştim bunu daha önce sağolasın yinede :)

Quiz Sonucu

Açlık

ne yani açlıktan mı ölcem :durdurun

Dayak yiyerek
Kaşınıyorsun... Sakin ol, belalı işlerden uzak dur. Ya iri bir cüsse için vücut geliştir, ya karate kursuna git, aksi taktirde biri seni fena halde benzetecek. Temiz bir dayak sonucu hayata veda edeceksin.

Araba Kazası Diyor Ama Benim Yaş 12 Ehliyet Yok Arabaya Boyum Yetmes

kalp krizinden olcekmisim simdiden kesim yağı tuzu:)

Yaşlanarak
Hayatın tüm tehlikelerinden başarıyla sıyrılacak ve huzur dolu yatağında ecelinle öleceksin.

:)

Kanser sonucu ölme ihtimalin çok yüksek. Cep telefonu kullanma. Baz istasyonlardan uzak dur. Sağlıklı besinler ye. Bilgisayar kullanma, günde 1 saatten fazla TV seyretme. Nükleer santralde çalışma. :s EYVAH EYVAH kötüymüş ya :(

Kendin hakkında bildiklerin ölümünün nasıl olacağını öğrenmeni sağlayacak... Acaba senler sonra, yaşlanıp huzur içinde mi öleceksin yoksa bir araba kazasında mı?

HURAFE BUNLAR REKLAM KOKAN İŞLER PEHHH :D

Kanser
Kanser sonucu ölme ihtimalin çok yüksek. Cep telefonu kullanma. Baz istasyonlardan uzak dur. Sağlıklı besinler ye. Bilgisayar kullanma, günde 1 saatten fazla TV seyretme. Nükleer santralde çalışma.

bu siteyi biliom.çok gereksiz şeyler var ama bazıları ilgi çekici.

Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.

bende yaşlanarak yani hayatın başarısızlıklarından sıyrılıp ecelimle ölcekmişim

Quiz Sonucu
--------------------------------------------------------------------------------

Yaşlanarak
Hayatın tüm tehlikelerinden başarıyla sıyrılacak ve huzur dolu yatağında ecelinle öleceksin.

ayvan saldırısı
Evde kedi köpek besleme. Ormana, pikniğe, trekkinge gitme. Doğa sporlarından tamamen uzak dur. Büyük, metropolitan bir yerde yaşa ve her türlü hayvandan uzak dur. Hayvanat bahçeleri en son ziyaret edeceğin yerler arasında olmalı...

ulen herkesne guzel oluyo beni kedi kopek parcaliyo adeletmi len buu

Dayak yiyerek
Kaşınıyorsun... Sakin ol, belalı işlerden uzak dur. Ya iri bir cüsse için vücut geliştir, ya karate kursuna git, aksi taktirde biri seni fena halde benzetecek. Temiz bir dayak sonucu hayata veda edeceksin.

Geri