Nasıl öleceksin Gel içeri We Öğren.....! ====>

fatalix

New member
Reaction score
0
http://www.kuizz.com/quizler/quiz.aspx?id=113

Linke tıklamnız yeterli ben :

Senin için AIDS sonucu ölme riski çok fazla! Kan alma, kan verme. Hatta her türlü kandan uzak dur. Daima kondom kullan. Mutlu bir evlilik yap sadece bir kişiyi sev.

Böle ölcekmişim :D

Not : Konuda resim veya video içermediği için buraya açmayı uygun gördüm. :melek

Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.

ZZzzzZZZZz Elektirik diyolar Hadi hayırlısı:D

Trafik kazası
Motorlu araçlar senin için büyük risk teşkil ediyor. Hızlı araç kullanma, trafik kurallarıan dikkat et. Toplu taşıma araçlarını kullan. Hatta mümkünse küçük bir kasabada sessiz sakin bir şekilde yaşamaya çalış. :D

''''Uçak seyahatlerinden uzak durman senin için hayati önem teşkil ediyor. En güvenli yolculuk şekli de olsa uçak kazasında ölme ihtimalin çok yüksek!''''

saten bende bu yüzden uçağa hiç binmemiştimm

:)P fakirlik :D)

:durdurunkalp krizi sonucu ölme riski çok fazla!:durdurun

Elektrik çarpması sonucu ölecekmişim :D

Uçak kazası
Uçak seyahatlerinden uzak durman senin için hayati önem teşkil ediyor. En güvenli yolculuk şekli de olsa uçak kazasında ölme ihtimalin çok yüksek.

Silahlı saldırı
Senin için silah vuruşu sonucu ölme riski çok fazla! Ateşli silahlarla fazla oynama. Askerliğini yapmadıysan kesin kaçmaya bak. Mitinglerden, kalabalık alanlardan uzak dur. Belalı işlere karışma, sakin ol, gece 12ye kadar eve dönmüş ol. Hatta evinden bile fazla dışarıya çıkmamaya çalış. Hırsız alarmı satın al.

Hayatın tüm tehlikelerinden başarıyla sıyrılacak ve huzur dolu yatağında ecelinle öleceksin.

Yatağında ölecek olan bi benim heralde :D

Kalp krizi
Senin için kalp krizi sonucu ölme riski çok fazla! Tuzdan, kolestrolden uzak dur. Sağlıklı yaşa, spor yap. Stressiz bir iş bul kendine. Sinirlerine hakim ol. Yoga yap, kedi köpek besle, zeytinyağlı ye.

Geri