Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı’nın Yolculuğu (10.12.2010)

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Yönetmen Michael Apted
Oyuncular Ben Barnes, Skandar Keynes, Georgie Henley, Will Poulter, Laura Brent, Simon Pegg, Tilda Swinton
Senaryo Christopher Marcus, Stephen McFeely
Yapımcılar Andrew Adamson, Mark Johnson
Prodüksiyon Tasarımı Barry Robison
Görüntü Yönetmeni Dante Spinotti
Kurgu Rick Shaine
Kostüm Tasarımı Isis Mussenden
Özgün Müzik David Arnold
Yapımcı Stüdyolar 20th Century Fox, Walden Media
Türkiye Dağıtımı Tiglon Film
Gösterim Tarihi 10 Aralık 2010

Michael Apted’in yönettiği ve Ben Barnes, Skandar Keynes, Georgie Henley ile Will Poulter’ın oynadığı Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı’nın Yolculuğu (The Chronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader), 10 Aralık 2010’da Tiglon Film dağıtımıyla Tiglon Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Bir ejderhanın uyandığı... yıldızların yeryüzüne indiği... her şeyin olabileceği bir ülke:NARNİA. Bir kral ve hiç beklenmedik bir anda gemisin konuk olan dostları, bilinen bütün toprakların daha da ötesine doğru yelken açarlar. Atıldıkları bu macera dünyanın sonunun sadece bir başlangıç olduğu gösterir. Lucy ve Edmund sevilmeyen kuzenleri Eustace ile beraber Narnia'da Şafak Yıldızı adı verilen Prens Kaspiyan'ın gemisi ile yedi kayıp Narnia Lordlarını ararlar. Başlarına bir sürü olay gelir. Tüccarlar tarafından kaçırılırlar. Bu yolculukta ejderhalar adasına uğrarlar ve orada mızmız kuzenleri Eustace hırsına yenilerek ejderha olmaya mahkum olur.

fragman için tıklayınız ...

İkinci filmden sonra baya beklediler sanırım parasal sorunlar vardı? Gençler için eğlencelik filmlerden

Geri