nargileciler buraya =)))nargile sevenler team

ßenide Yaz:D

nargıle gıbısı yoktur..

nelı olursa ıcerım evde dısarda bı gun ıcersınde 2 tane ıctıgımı bılırım varmı bole bı guzellık :)

YoK aBi
oNu BuNu GeÇeCeN
BeNDe eN iYi NaRGiLe
PaYLaŞıLaN NaRGiLeDiR!
BeN SeVGiLiMLe iÇeRiM İÇeRSeM!

Bu YüZDeN eLMaYMıŞ NaNeYMiŞ
HiÇ FaRK eTMiYOR :]) (x

reaven (selçuk) gibi bir nargile aşığının bu team de olmaması şaşırttı doğrusu ßeni :saskin

Ben içmiyorum nargile ama light çıkarsa bi gün içerim :) beni ekleme

Sinop'a giderken piknik için bi mekanda durmuştuk... gözünün alabildiğince mükemmel bi orman manzarası... eniştem nargilenin arabada olduğunu söyleyince içime huzur doldu... çıkarttık nargileyi yakıcaz... mekan sahibi de nargile hastasıymış...

adam bana da biraz tütün verirmisiniz? dedi... biz de verdik haliyle... sonra elinde bi tahta ğarçasıyla geldi... bununla yakın nargileyi daha güzel olur dedi... kozalak gibi bi şeydi ama ne olduğunu tam olarak bilmiyorum....

o günden sonra ''O'nsuz yaşayamıyorum...'':durdurun ben de katılmak isterim...

Ben içmiyorum nargile ama light çıkarsa bi gün içerim :) beni ekleme

:gulumseCocuk:

Benm nargiLeci dai ya söLim.Bizim dorumda bir ark war
Light nargiLe istio die. . .

Saka bir yana nargiLe cok severim bir gün oturup 6 saat nargiLe içtimi biLiorm.
Ama 2 gün sarhos gibi doLastım ortaLıkta.
OkuLa gittim herkes dio oLm sarhoş musun :gulumseCocuk:

ekLe dai ekLe. . .

damla sakızlı

kavunlu

ve tabiki bademli ballı ----> en güzeli tavsiye ederim ama sadece biidiğimi bi yer yapıyor başka yapan yer bilmiyorum :( evime çok uzak en son 2 sene önce içtim ama hala unutmadım :D

benide ekle :goz:

beni de ekLe..hem tecrübem de var bu konuda yardımcı oLabiLirim..eskişehirde bunu en iyi yapan yerde çaLıştım yakLaşık bir yıL..

eLma ve bahreyn..:durdurun​

damla sakızlı

kavunlu

ve tabiki bademli ballı ----> en güzeli tavsiye ederim ama sadece biidiğimi bi yer yapıyor başka yapan yer bilmiyorum :( evime çok uzak en son 2 sene önce içtim ama hala unutmadım :D

benide ekle :goz:

badem ballı sanırm görmüştüm ama denemedim dutlu denemiştim o gün :goz:

fena diil ama denk gelirse deniyebilirsiniz=))

Geri