Namussuzum 8 YTL olacak

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, Karadeniz'deki seçim turuna Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde başladı. Özel uçak ile Samsun'a gelen ve VİP yerine İç Hatlar Terminali'nden çıkış yapan Uzan, kendisini karşılayanlara dalından kopardığı fındığı gösterip, "Namuzsuzum 8 lira (YTL) olacak" dedi.

Karadeniz'deki seçim gezisi için Samsun-Çarşamba Havaalanına özel uçak ile saat 11.00'de gelen Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, VİP yerine iç hatlar terminalinden çıkış yaptı. Uzan, yaklaşık 150 partili tarafından 'Başbakan Uzan' sloganıyla ve davul-zurna eşliğinde karşılandı.

Daha sonra terminal bahçesindeki bir kamyonetin üzerine çıkıp, dalından kopardığı fındığı partililere gösteren Uzan, "Namussuzum 8 lira (YTL) olacak" dedi.

Aralarında üreticilerin de bulunduğu partililere iki kez aynı şekilde seslenen Uzan, daha sonra seçim otobüsüne binerek Samsun'un Çarşamba İlçesi'ne gitti.

Şehir turu yapıp halkı selamlayan Uzan, otobüsten sık sık inip partililerle kucaklaştı. Bu sırada iki görevli tarafından sık sık Uzan'ın vatandaşlarla verdiği poz, polaroid fotoğraf makinasıyla görüntülendi.

Ardından çekilen fotoğraf, Uzan tarafından poz verdiği kişiye hediye edildi. Çarşamba İlçesi'nde gündeme ilişkin konuşmayan Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, daha sonra Samsun'un Terme İlçesi'ne gitti. Uzan, geceyi Ordu'da geçirdikten sonra gezisini Giresun ve Trabzon'da da sürdürecek.

Bölgede şu anda fındığın kilosu 3.45 YTL'den alanıyor.

Bıraz fazla atıyo gıbı gelmıyormu sızede
bence sadece tribunlere oynuyor gıbı gelıyor

Adam bol kesden atıyo :D

8 yt le olacak e biz bıranın yanında meze dıye ne yıcez : ) leblebi mi : ))

En mantıklı vaadi bu. Çünkü fındık geçen yıl 7ytl'ydi...................

ben hep diorum bu adam dogru soyluyor :=)
mazot 1 ytl olcak ama ekmek bu sefer olcak 70 kuruş
Bİ kaynagı olmali :D

İnsan olmamış bir şey için yemin eder...(Namussuzum demesini kastediyorum)

fındığın normal fiyatı zaten 7 ytl. bu sene fındık az olduğu için kesinlikle yüksek fiyat eder.
Tarımda kullanılacak mazot'un 1 ytl olması fikrine kesinlikle katılıyorum ama yapılabilirmi?

Kasap et derdinde koyun can derdinde millet neler düşünüyo yaw
uzanda amma atmış yani

Adamın amacı belli meclise girebilmek
zaten hükümette yer alamayacağı için yakasına kimse yapışamaz (gerçi bulabilen olursa:D)

Evet bu cümlenin öğelerini dikkatlice inceleyecek olursak, aslında cevabın içerisinde gayet açık olduğunu göreceğiz.
"8 YTL olacak" bölümü vatandaşı yemleme,
diğer bölümü de kendini ifade denilebilir.
Herkese saygılar.

bu sene ilk defa oy kullanacağım hala kime oy vereceğimi blmiyorum
kim başa gelirse gelsin ne tayyipten farklı olucak nede diğerlerinden bu cumhuriyeti bunların eline teslim edenler biziz umarum Allah hayırlı insanlar çıkarır karşımıza umarım bu vatan millet için hayırlısı olur

fındığın kilosu 3,45 değil ki geçen sene 5,50 ila 6,50 arasındaydı yurttan arkadaşım giresunlu ve fındıkçı fiyat kesin kaliteye göre oynuyo iki rakam arasında...
sonra bu vaatleri yerine getirmek çok kolay..bazıları asgari ücreti 1000 ytl falan yapacam diyo ben gelsem ben de yaparım ne olur ki...
ama o gün enflasyon %500 oluverir hiç bi işe yaramaz para gene pul olur 5 sene sonra yine milyon hesabı yaparız o kafayla....

Geri