Namaza saygı istedi dövüldü

Herkezin aynı kalıpta yaratılmadığını aynı olmadığını Söylüyor Yaratan.
Biraz hoş görü olmayınca Namazda darbukaçalanlar uyaranı döver oruç tutanlar tutmayanı.
Sonuç kendi kendimize ediyoruz hoş görü dini idi dinimiz hani?
Hani Biz hoş görülüydül birine kızdığımız zaman hogörü sözünü hatırlamak bile insanın öfkesini giderirken birbirimizi yaralamak neden?

yani insanı güldürmek için ellerinden geleni yapıyorlar ama ben usanmadan gülüyorum gülmeye de devam edeceğim... namaza saygısı olmyanın insana da saygısı yoktur... Allah' ın emrettiklerini hoşlarına gelmiyor diye yapmayanlara diyecek sözüm yok onlar zaten nefsi de bilmezler zaten nefisten oluştukları için :W sorun da yok orucunu tutarsın tutmazsın ben kimseyi şu ana kadar tutumuyor diye dövmedim ama karşımda oruçlu oldugumu bildigi halde sigarasını içen yemegini yiyen üstüne sakızını da çiğneyen cok insan gördüm

her şeyin şeyini çıkarıyoruz işte .. sonra boş yere kavga döğüş... Allah sonumuzu hayır eylesin inşallah...

Herşeyi geçin atın bi kenara. Biri namazını kılarken nsL önünden geçiLmesse; müzikte caLınmaz. Nsl mezarlıqın yanından geçerken yada bi türbenin yanından arabayLa gecerken sayqıya hitabende olsa müziqin sesi kısılıyorsa; bu yapılanlar ayıp. yada kişinin bilgisizLiğinden kaynaklanıyor.

o müzik caLıo die yadak yemiş; dieri oruc tutmuo die dayak yemiş bu tartısmayı daha farklı konularda diLe getiriLmesi lazım.

Bu konuda o müziqi caLan kişinin ayıbı; terbiyesizLiqi ve cahiLLiği ön pLanda ; ) inanmayabilirsin, sevmeyebilirsin, baska bi dinde olabilirsin İslamda zorLama yok ama sayqı duymasını biliceksin...

Herşeyi geçin atın bi kenara. Biri namazını kılarken nsL önünden geçiLmesse; müzikte caLınmaz. Nsl mezarlıqın yanından geçerken yada bi türbenin yanından arabayLa gecerken sayqıya hitabende olsa müziqin sesi kısılıyorsa; bu yapılanlar ayıp. yada kişinin bilgisizLiğinden kaynaklanıyor.

o müzik caLıo die yadak yemiş; dieri oruc tutmuo die dayak yemiş bu tartısmayı daha farklı konularda diLe getiriLmesi lazım.

Bu konuda o müziqi caLan kişinin ayıbı; terbiyesizLiqi ve cahiLLiği ön pLanda ; ) inanmayabilirsin, sevmeyebilirsin, baska bi dinde olabilirsin İslamda zorLama yok ama sayqı duymasını biliceksin...

arda süper konuştun =) umarım anlamışlardır ;)

İlginç bir yaklaşım yahudiler,hiristiyanlar vb hepsi saygısız olduklarınımı anlamalıyım

başka birşeyler olduğu kesin çünkü kimse adam gibi uyardığı zaman sopa yemez agalık yapmıştır yada başka bişi

BEN NAMAZ KILMAYANIN DEMEDİM namaza saygısı olmayanın dedim senın saydıklarının namaza saygısı yoktur diyemem ... cunku islam dini altındayım diyen boyle gozuken birçogundan daha saygılılar hepsi değil elbette ama sözlerim yanlış anlaışmlasın..

düğünü kahvede mi yapıyolarmış ilginç o köye bi düğün salonu falan yapıp bu tür olayların olmasına engel olmak lazım
köyün muhtarı nerde caminin imamı nerde bütün bunlar olurken ?

bu koye bende gittim .. 2002,2003 ve 2004 senelerinde ...
yerlileri de pek farklı deil buranın.. Cuma namazlarında turistlerle cami dolardı..
Tek Kelime ile ..YAZIK ..
Allah islah etsin..
Ama sahsen bende namaz kılanı rahatsız edeni uyardıgım icin dovulmek isterdim..Mukafati vardir bununda..baba oguldan da Allah razi olsun

Geri