Namaz yasak, darbe serbest

askerlik her saniyede ve nefeste , vatan ve milletin namusunu korumaktır... önce vatan ve millet gelir.... bir asker önce vatan namusunu , kendi namusu sayar ve hep öyle sayacaktır. bu yüzden askeriyede her saniye görevde olunduğu için ibadet etmenin mümkünü yoktur.. askeriye ibadet hane deildir... zaten bir asker en büyük sevabı vatan ve milletini koruyarak alır...
yeni şafak gazetesinin hangi tarafta olduğu gayet belli zaten.. bu yazının ne amaçla yazıldığıda belli...

Bu yazdıkların ancak seni bağlar, bizi değil. Biz dinimizi biliyoruz, bilmediklerimizi de öğrenme gayretindeyiz. İşkembesi geniş olanlar geniş zamanlı cümleler kullanarak, İslam dini adına konuşmasınlar. En azından ne kadar cahil oldukları ortaya çıkmasın.

Sana cevap olarak şu yeter : Yeryüzü bir ibadethanedir ve insan bizim inancımıza göre Kulluk adına yaratılmıştır. Kulluğun ve Allah ile irtibatın ilk şartı İman, sonrası ise namazdır.

İnanmyanları bu yazdıklarım bağlamaz zira inanıp inanmamak cüz-i ihtiyaridir.

O'nun fikirlerinden medet umuyoruz. bu acıklama sana yeterlimi.
bu adamı forumdan süresiz uzaklaştırın

saol kardeşim .. ne mutlu bana ki, bayrağımın yüce insanları Ata'sını ilelebet koricak...
teşekkürler..

Bu yazdıkların ancak seni bağlar, bizi değil. Biz dinimizi biliyoruz, bilmediklerimizi de öğrenme gayretindeyiz. İşkembesi geniş olanlar geniş zamanlı cümleler kullanarak, İslam dini adına konuşmasınlar. En azından ne kadar cahil oldukları ortaya çıkmasın.

Sana cevap olarak şu yeter : Yeryüzü bir ibadethanedir ve insan bizim inancımıza göre Kulluk adına yaratılmıştır. Kulluğun ve Allah ile irtibatın ilk şartı İman, sonrası ise namazdır.

İnanmyanları bu yazdıklarım bağlamaz zira inanıp inanmamak cüz-i ihtiyaridir.

evet bu sözler sadece beni vve benim gibi askerlik yapmış ve askerliğini yaparken vatanın ve milletin namusunu kendi namusu gibi saymış olan kardeşlerimi bağlar.. seni bağlamaz .. haklısın ...

Hz. Ömer'den (ra) rivayet edilir ki;

“Ahir zamanda ümmetime sultanlarından/devlet yetkililerinden öyle şiddetli
bir bela/musibet/eza-cefa dokunur ki, kimse ondan kurtulamaz.
Yalnız diliyle, eliyle ve kalbiyle Allah’ın dinini bilen/tanıyan kimse kurtulur.
İşte bu, Allah’ın lütuflarının kendisi için önceden mukadder olduğu kimsedir.”

(Deylemi’den naklen, Kenzu’l-ummal, h. No: 8450)

Hz. Ömer'den (ra) rivayet edilir ki;

“Ahir zamanda ümmetime sultanlarından/devlet yetkililerinden öyle şiddetli
bir bela/musibet/eza-cefa dokunur ki, kimse ondan kurtulamaz.
Yalnız diliyle, eliyle ve kalbiyle Allah’ın dinini bilen/tanıyan kimse kurtulur.
İşte bu, Allah’ın lütuflarının kendisi için önceden mukadder olduğu kimsedir.”

(Deylemi’den naklen, Kenzu’l-ummal, h. No: 8450)

kardes fitne den başka birsey değil yaptıkları , Allah ıslah etsin...

evet bu sözler sadece beni vve benim gibi askerlik yapmış ve askerliğini yaparken vatanın ve milletin namusunu kendi namusu gibi saymış olan kardeşlerimi bağlar.. seni bağlamaz .. haklısın ...

Senden bekleneni yaptın. İşinize gelmeyince vatan, millet sakarya edebiyatı. Siz bunlarla ancak ilkokul çocuklarını kandırırsınız.

Biz askerliğimizi tutanak yeme pahasına namazımızı kılarak yaptık. Senin namus anlayışın ile benimki arasında da çok fark var ama sizin gibi niyet okuma derdim hiç olmadı. Kimin ne olduğunu yazdıklarımız ile güruh anlıyor.

Bin düşün bir konuş olur mu? Herkes er yada geç sigaya çekilecektir. Selametle ...

neden sadece namaz kılan mı doğru dürüst namuslu askerlik yapmış oluyor neden hep dini kullanıyorsunuz?

Senden bekleneni yaptın. İşinize gelmeyince vatan, millet sakarya edebiyatı. Siz bunlarla ancak ilkokul çocuklarını kandırırsınız.

Biz askerliğimizi tutanak yeme pahasına namazımızı kılarak yaptık. Senin namus anlayışın ile benimki arasında da çok fark var ama sizin gibi niyet okuma derdim hiç olmadı. Kimin ne olduğunu yazdıklarımız ile güruh anlıyor.

Bin düşün bir konuş olur mu? Herkes er yada geç sigaya çekilecektir. Selametle ...

evet , senin namus anlayışınla benim namus anlayışım araında çok fark var ....
benim namus anlayışımda önce vatan namusu gelir... vatan millet nedir... ??? senin yaşadığın topraklar benim yaşadığım topraklar...
peki bu yaşadığın toprakllarda başka kimler yaşar.. senin ailen benim ailem .. peki vatan namusu ne demek... senin ailenin namusu benim ailemin namusu ...
sanırım senin ailenin namusunu ve onurunu askere giderek savunmam sana göre bir suç yada bir gereksizlik...
işte aramızdaki fark bu ...

evet , senin namus anlayışınla benim namus anlayışım araında çok fark var ....
benim namus anlayışımda önce vatan namusu gelir... vatan millet nedir... ??? senin yaşadığın topraklar benim yaşadığım topraklar...
peki bu yaşadığın toprakllarda başka kimler yaşar.. senin ailen benim ailem .. peki vatan namusu ne demek... senin ailenin namusu benim ailemin namusu ...
sanırım senin ailenin namusunu ve onurunu askere giderek savunmam sana göre bir suç yada bir gereksizlik...
işte aramızdaki fark bu ...

Sadece senin anlayışın bu ... Rahat ol, senden fazlasını beklemek sana zulüm olur.

Biz kimseye zulmedici olmayız. ;)

o zaman , ailen birgün başka bir ülkenin zulmü altına girerse gelip burda ağlama...

Bak kardeşim MHP ilkeleri ile ailem üzerinden yorum yapma .. Seninde deklare ettiğin gibi namus anlayışımız farklı ...

Hain bir Ülke zulmü altına girdiğini hissettiğimde, kaybedeceğim hiçbirşey olamaz. Kimin için yaşıyorsak, onun içinde ölürüz. Ama şimdi öyle bir şey hissetmiyorum. Vehimler ile yaşamak bin kere ölmekten beterdir. Ağlama konusunda da senin omzunu kullanmayacağımdan emin olabilirsin.

Selametle ...

Bak kardeşim MHP ilkeleri ile ailem üzerinden yorum yapma .. Seninde deklare ettiğin gibi namus anlayışımız farklı ...

Hain bir Ülke zulmü altına girdiğini hissettiğimde, kaybedeceğim hiçbirşey olamaz. Kimin için yaşıyorsak, onun içinde ölürüz. Ama şimdi öyle bir şey hissetmiyorum. Vehimler ile yaşamak bin kere ölmekten beterdir. Ağlama konusunda da senin omzunu kullanmayacağımdan emin olabilirsin.

Selametle ...

biz vatan millet sevgisini yeri gelir ailemizden de üstün tutarız.. eğer benim anama , bacıma vatanımı işgal eden eller deyecekse orada ölsünler daha ii...
bu arada ben mhp li deilim ve bu vatan sevgisi bir partiyede indirgenemez...
yalnız senin akepe de bu vatan sevgisi anlayışı olmadığından , sabah kadar yorum yapsak boş... senin başbakanın kaç defa görüldü elinde türk bayrağıyla ekranlarda???
emin ol ki omuzum senin sahte gözyaşlarınla kirletilmeyecek kadar yüksektir...

Vatanımı senin gibi sevmediğim için onur duydum. Biz çok duyduk vatanseverleri (!) ki, ergenekon sanığı olmaktan, çıkarları için ülke kaynaklarını sömürmekten fazla sevmiyorlarmış vatanlarını .. Biz işimizi ederi ile yapar, görevlerimizi hakkaniyet ile yerine getirir sahte klavye vatanseverliğindende imtina ederiz.
Saygıdeğer 'yüksek omuzlu' kardeşim. Varsın olsun biz cahil(!) olan yüzde 47 olalım, sizin gibi olamamak vatan hainliği(!) ve cahil olmak ise biz dünden razıyız.

Olay kişiselleştiğinden, güruha atfen fayda arzetmediğnden, konuyu kendi adıma kapatıyorum.

Vatanımı senin gibi sevmediğim için onur duydum. Biz çok duyduk vatanseverleri (!) ki, ergenekon sanığı olmaktan, çıkarları için ülke kaynaklarını sömürmekten fazla sevmiyorlarmış vatanlarını .. Biz işimizi ederi ile yapar, görevlerimizi hakkaniyet ile yerine getirir sahte klavye vatanseverliğindende imtina ederiz.
Saygıdeğer 'yüksek omuzlu' kardeşim. Varsın olsun biz cahil(!) olan yüzde 47 olalım, sizin gibi olamamak vatan hainliği(!) ve cahil olmak ise biz dünden razıyız.

Olay kişiselleştiğinden, güruha atfen fayda arzetmediğnden, konuyu kendi adıma kapatıyorum.

elinden gelse benide ergenekon sanığı yapacan :D

komiksiniz :D

Forumun "soytarısı" ben değilim kardeşim, aynaya bakarak "yorum" yazma istersen; kendini küçük düşürüyorsun, selametle ... ;)

vucudundaki bir uzvun yorumlarımı yemeyince hakarete mi başladın???
işte bu yüzden sömürülmeye mahkumsunuz...
devam et ....:D

Uzvun ne olduğunu bilmeyen birinin yorumları(!) beni tuş etti. O hakaret değil kardeşim, sana olsa olsa iltifat ... Hemde benden alabileceğin en büyük iltifat ! : )

Uzvun ne olduğunu bilmeyen birinin yorumları(!) beni tuş etti. O hakaret değil kardeşim, sana olsa olsa iltifat ... Hemde benden alabileceğin en büyük iltifat ! : )

senden iltifat bekleyen kim.. birazcık dürüst ve vatansever olmak için çabala .. bu benim içi en büyük iltifat olur...
bu arada 'vucudundaki bir uzvun yemediği ' lafının ne anlama geldiğini burda sana anlatamam.. bir ara bunu sana yüz yüze anlatırım..

senden iltifat bekleyen kim.. birazcık dürüst ve vatansever olmak için çabala .. bu benim içi en büyük iltifat olur...
bu arada 'vucudundaki bir uzvun yemediği ' lafının ne anlama geldiğini burda sana anlatamam.. bir ara bunu sana yüz yüze anlatırım..

Bende sana " üç noktadan ibaret " cevabımı .. : ) Ama yüzyüze gelme ihtimalimiz de üç noktadan ibaret ! ;)

Geri