Namaz Kilmayan İŞten Çikarildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burasi türkiye burda herşey olur namaz kılıyo diye iştende atılır kılmıyo diyede atılır başı kapalı die atılır acık diede atılır
Mühim olan başörtülü birinin işten cıkarılmasi size nasıl normal geliyosa başı acık birinin de işten cıkarılması normal gelsin özel sektor bu adam sitedigini alır istedigini almaz

herkes hürdür ve kimse buna kıstlama yada zorlaama yapamaaz.biz namazımızı yada ibadetlerimizi allah için yapıyorum kendimiz için yapıyoruz bi başkası için degil bnm yada başka bi insanın kişisel ve kendi ibadetine kimsenin karışmaya hakkı yoktur.kınıyorum onları ben.

turk ocaginin yazdiklarindan sonra bisey demeye gerek yok aslinda

Bu ülkenin böyle kısır döngü tartışmalarla harcayacak zamanı yok. biz böyle şeyleri tartışarak geriye düştük. Atı alan üsküdardan çoktan geçmeyi brakın adamlar gözden kayboldu. Konular tartışılmayacak elbette ama; Asıl konuları brakıpta bu konuları konuşmak çok yersiz ve gereksiz.

Madem İhlas kargo böyle bir şey yapmış, işçiler bunu neden başta sineye çekmişler? işsizlik korkusundan öylemi? artık iş yaşamında bu tür duygusallıktan işverenlerin de işgörenlerin de kurtulması gerekmektedir..

İki mukaddes insanın iki mukaddes sözleriyle sözümü bitirmek isterim...

"İşçinin hakkını alnının teri kurumadan veriniz" Hz. Muhammed (s.a.v)

"Bugün haksızlık önünde eğilenler yarın haklarıyla birlikte şereflerini de kaybederler" Hz. Ali (r.a.)

işçi hakkını başta teslim etmiş, işverense başta belli etmiş kötü niyetini...

kimse ne emeğini ne de inancını kullandırtmasın başkasına, ne zaman dik durmayı öğreniriz toplum olarak, o zaman ne dinimize karışırlar ne ekmeğimize

ifrit' Alıntı:
iyi de adamlar kimseye baski yapmamis ki namaz kilin diye

Haklısın baskı yapmamışlar direk işten atmışlar.Ne kadar insani bir durum değil mi :D

orada,burada (HH'de biLe) kutupLaşma oLduğu gibi medyada da bu kutupLaşma var. Artık sıradan haberLerden biri,yorum yok..

EMRE1001 arkadaşımız tartışma çıkardığı için 15 gün ceza almıştır.

iishynum846 sen de konuyu şikayet etmişsin fakat ihlas şirketini koruyup diğer ajansı ortalığı karıştırmakla suçlamışsın. Ajanslara suç atmak yasaktır.

ishynum846' Alıntı:
Haberlerde link olarak verilmesi karari alinmisti benim bildigim uzere..

Konu hakkinda pek yorum yapmicam. Yine ayni basin orgutleri
ortaligi karistirma amacinda.. Ihlasin cogu satildi ve herkes de Ihlasin
Islamla pek cok alakasi olmadigini gordu. Inandiri gelmedi.

Konu hakkında yorum yapmıcam demişsin ama ihlası savunup bu haberi yapan haber kuruluşunu ortalığı karıştırmakla suçlamışsın.

Konuyu açan kişi link vermemişse ilk cümlen yeterli olurdu. Sen böyle yazınca altta yorum yapanda ihlas diye başlamış yorumuna anlatabildimmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri