Namaz kıldı GS'den kovuldu

Tuğra Han

Banned
Reaction score
0
Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen, Hamza Hamzaoğlu Sarı Kırmızılı takımdan dini inançları nedeniyle koparıldığını, yanlış duymadınız namaz kıldığı için Galatasaray'dan gönderildiğini açıkladı

HAMZA HAMZAOĞLU RÖPORTAJ VİDEOSU

Zaten % 99'u müslüman olan ülkemizde müslümanlara yapılan eziyeti baskıyı dayatmayı anlayabilmek çok güç.

Namazını kılarsın idmana gelmedi diye ortalığı ayağa kaldırırlar, orucunu tutarsın aç karnına top oynayamıyo gol atamıyo derler linç ederler, gol attıktan sonra şükür secdesi yaparsın şeriatçı ve cemaat mensunu ilan ederler, herşeyi ederler !

Ama hristiyan bir oyuncu oldu mu baştacı !

Adamlara noel'de tatilini verir, primini yatırır, yan gelip yatırır. Adam en kötü futbolu oynasa da markadır, her türlü kabulleniriz biz !

Böyle milletiz vesselam !!!

(Hiç sevmediğim) Ömer Çatkıç'ın G.Antep'te Samet Aybaba tarafından dini inancından ve maç öncesi dua etmesinden doLayı tekme-tokat dövdürüLdüğüne şahit oLan çok yakın bir arkadaşım var.. Aynı şekiLde EL Saka'nın "inşaLLah" demesi de dokunmuştu biriLerine..
Yani maaLesef bu üLkemizin bi gerçeği.. Nedense kendi içimizde bi sorunumuz var inşaLLah,eLhamdüLiLLah vesaire denince aa bak bu adam inançLı oLuyor,uzak duruLuyor..
Saçma.. ALLah buna sebep verenLeri cehenneminde hapsetsin..

Zaten % 99'u müslüman olan ülkemizde müslümanlara yapılan eziyeti baskıyı dayatmayı anlayabilmek çok güç.

Namazını kılarsın idmana gelmedi diye ortalığı ayağa kaldırırlar, orucunu tutarsın aç karnına top oynayamıyo gol atamıyo derler linç ederler, gol attıktan sonra şükür secdesi yaparsın şeriatçı ve cemaat mensunu ilan ederler, herşeyi ederler !

Ama hristiyan bir oyuncu oldu mu baştacı !

Adamlara noel'de tatilini verir, primini yatırır, yan gelip yatırır. Adam en kötü futbolu oynasa da markadır, her türlü kabulleniriz biz !

Böyle milletiz vesselam !!!

onların yayın organları o şekilde empoze ediyor da o yüzden,düşünmeyen adama istediklerini düşündürüyolar..''Zihin kontrolü''

Ayrıca Hakan,Okan,Emre(BeLözoğLu),Arif,(yanıLmıyorsam Tugay) ve bir kaç o zaman yıLdızı parLamayan Gs oyuncusunun F.GüLen iLe görüştükLeri kasedi ben izLemiştim,demek o zamanki yönetim tüm bu oyuncuLarı göndermeyi göze aLamadı ve meyvesini de topLadı.. Sonuçta adam orada işini yapıyor mu yapıyor sanane ister musevi oLur ister müsLüman..

Öyle olsaydı hakan şükür 15 sene evvel kovulurdur

Her öküzün altında buzağı aramayın

ayhan akman fatih akyel hakan şükür daha birçok futbolcu 5 vakit namazını kılan futbolcuydu
inandırıcı değil haber

İki yorumda konuya açıklık getirmiş. Galatasaray'da yıllarca dini inançlarını özgürce yaşamış ve hala yaşayan futbolcular var. Büyük takımdan her giden bir şekilde bundan gittim şundan gittim diye saçma sapan açıklamalarda bulunur. Olayın aslının ropörtajdaki gibi olmadığını düşünüyorum.

Geri