'Namaz baş ağrısıdır' yalanı

ISHYnum846

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
'Namaz baş ağrısıdır' yalanı

19743.jpg

Otobüste namaz tartışması. Milliyet'in haberine TOFED Başkanı isyan etti.
Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Başkanı ve Ulusoy Turizm Genel Müdürü Mustafa Yıldırım, namaz ibadetini 'baş ağrısı' olarak görmediğini, bu yönde de bir görüş dile getirmediğini söyledi.

Milliyet gazetesinin söylemediği şeyleri yazdığını belirten Yıldırım, aynı gazetenin kendi ağzından yazdığı 'Vakit Gazetesi ile görüşmedim' iddiasını da yalanladı. Yıldırım, "Vakit muhabiri ile görüştüğüm doğru. Milliyet'in 'görüşmedi' demesi yanlıştır." diye konuştu.

Namazın kutsal bir hak olduğunu kaydeden Yıldırım, yolcuların namaz ibadetini yerine getirmesi için şehirlerarası mola yerlerinde mescit ve uygun ortamlar bulunduğunu ifade etti.

Özellikle Ramazan ayına girerken mola sıklığını artıracaklarını açıklayan Yıldırım, "Müslüman'ın ibadetini kutsal bir hak olarak görüyoruz. Bu ülkenin yarısı Hıristiyan olsa, onlar için de mescidin yanında kendi ibadet yerlerini açarız. Namaza da hiçbir zaman baş ağrısı demedim. Öyle görmedik. Benim ağzımdan baş ağrısı diye yazanlar yalan yazıyorlar." dedi.

Kaynak

---
Ben su foruma bazi gazetelerin yalan haberlerinin yalan oldugunu kanitlayan haberleri
koymaktan biktim ama onlar yapmaktan bikmadi. Artik bu gazeteleri almaya devam
edenler dusunsun bunlarin motivlerini..

bu medya tam bir maşa.yahudi elitlerin elinde olduğunu öyle bir belli ediyorki görmemek imkansız.ama halkımız televolelerden gelin kaynana,eş bulma yarısmalarından bir türlü kafasını kaldırmıyorki gercekleri görsün.yahudi futbolcu balili yahudilerin özel bir gününde futbol federasyonuna dilekce yazarak bu haftaki takımının macının iptal edilmesini çünkü bu günün yahudiler için cok önemli olduğunu ve ibadetle gecireceğini söyledi.futbol federasyonu ise hemen kabul etti.aynı medyanın baslıklar işte laik türkiye,işte modern türkiye,işte özgürlük baslıklarıyla yayımladı..sen bir yahudi için mac iptal edeceksin,kac tane müslüman için otobüs durdurulunca olay cıkartacaksınız..beyler cıkartın artık maskelerinizi..saklayacak bişey kalmadı..

yaw Türkiyede medyamı var Allah aşkına ya magazine yada yalan habere kafaları çalışır bu medyanın başlarındaki patron yada baş yazarların hepsi h..m... satılmış! bir kalem evime haber ile ilgili bir gazete yada dergi girmez girsede çokistisna genel kültür dergileri... Tv de izlemiyorum kesinlikle.... çevremdekileride uyarıyorum kimse tv izlemesin sahteci gazete almasın kardeşim...

medyanın çoğu maymun olmuş
haber yaptığını sanıyo

yıllardır bu ulkede ınsanlar otobuslerle ordan oraya tasınır.. neden bu gune kadar boyle bı olay cıkmadı da 2007 de cıktı.. bundan oncekı yıllarda namaz kılan ınsanlar otobusle seyehat etmıyomuydu.. bunun altında baska bı bok var . bırılerı ortalıgı karıstırmaya calısıyo yıne

Geri