Nah size VATAN

35nbng2.gif

Yiğit olanın lokması cana azıktır beyler
Kimse bana söylemesin buna yazıktır beyler
Soyu soysuz olanın sütü bozuktur beyler

Bunların soyu bozulmuş Türk'e düşman göbekten
Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten!

sehit14kasimt1.jpg

Kan istediniz canlardan bitmedi inadınız
Oğuz size yar olmadı budüz idi adınız
Senelerdir bu vatanın ekmeğini yediniz

Suyunuzu keseceğiz dağlardaki gölekten

sehit19dsvq3.jpg

Dağlar, taşlar bu ovalar bilin ki Türk'ün yurdu
Aslımız insan neslidir Türk'e semboldür Kurd'u
Soyu ermeni olanlar nerden bilecek Kürd'ü

İhaneti seyreyleyin perdedeki delikten

1167385366sehit14e80789ga9.jpg

Alperenler şehadeti seslenirken çağrına
İbrahim'in dedikleri nişan oldu bağrına
Mehmetçik'ler şehit düştü bu vatanın uğruna

Vatan mı istediniz lan beşikteki bebekten?

sehit_babasi.jpg

Başı bozuk yaylalarda bol keseden savurdun
Ne dinin var, ne imanın sen ne biçim gavurdun?
Hem korkaksın, hem zavallı zoru gördün kıvırdın!

Urgan bile dava eder boynundaki ilmekten!

TurkBayragi.jpg

genelde hep TÜRK kürt kardestır derler konuyu araştırdım biraz oyle kardeslık olmaz olsun !

1001 sanada helal olsun.

2dtffa.jpg

20u8zl5.jpg

2z8zw42.jpg

Bu memleket tarihte TÜRKTÜ, halde TÜRKTÜR ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

arkadaşlar ya sev ya terket yorumunuza katılmıyorum bana göre doğru olan ''YA SEV YA ÖL''
yediği çanağa pisleyenden başka yerde olsa da hayır gelmez

bu topraklar kolay kazanılmadı... eline saqlık 1001

arkadasım üslübunu takında konus...yoksa takmasını bilirler...

eline sağlık süper 1 şiir olmuşş...

cok güzel duygulandim cok

alkisliyorum seni harikasin
aua7b6.gif

Vatan Vatan Vatan

ÖLÜMÜNE BIR ASK

2mdi8sg.jpg

. bu bayrak inmez bu ezan dinmez... hakikati ikrara ne luzüm mirim.... emeğine sağlık

25r0dnb.jpg

vfxlx3.jpg

Yikamayacaksiniz !

xzlkx.jpg

daha bitmedi...

1zoivb8.jpg

daha bitmedi devamı gelecek....
kökünüz kuruyana kadar gelecek...

ALırLar 3ün ßirini :hhmanD

helal beee el,ne saglık kardeşim ya

üç beş oy ugruna memleketi terör örgütüne peşkeş çekenlere sesleniyorum,koltuk sevdası uğruna İmralıda yatan şeref yoksunu insan müsvettesine sayın diyen kişileri muhattab alıp onlarla konusan devlet yöneticilerine sesleniyorum:Bu adı lazım olmayan ve terör örgütünün siyasi kanadı olduklarını iddia eden partinin mensupları ki ne yazıktır hepsi milletvekili;bugün Iğdır'da diyarbakırdan kürdistan diye bahsetmiştir İmralıda yatan haysiyet yoksunu kişiden sayın diye bahsetmiştir.Biliyorum ilk defa olmuyo ama benim asırlar boyunca devlet yıkıp devlet kuran şanlı memleketim bu kadarmı acizdir bu insanları sorgulamaktan???kalksın ordan desinlerki abdullah öcalan olmadan bu açılımda yokuz,bu alenen terör örgütüne yardım yataklıktır,yalakalıktır.Peki benim memleketimin yöneticileri ne diyor bu bir süreçtir diyor evet kesinlikle bir süreçtir bu şanlı devleti parçalama sürecidir.Ama merak etmeyin yıllar önce oldugu gibi eğer yıkılırsa bu devlet yenisinide kurmasını biliriz...dtp genel başkanı ahmet türk denen...... emine ayna denen........ ve adı aklıma gelmeyen onlarca.........'nın adının önünde milletvekili sıfatı oldugu sürece onlar provakasyona ve sözde kürdistan sevdasına devam edecektir ve malesefki devlet yöneticilerimizde buna seyirci kalacaktır...kaldırın bu isimlerin dokunulmazlığınıyargılayın birşeyler yapın artık diycem ama nerdeeee???bugun anahber bültenlerinde az önce ismini saydığım...........'larının acıklamalarını dinleyince gerçekten yüreğim sızladı,memleketimiz ne hale gelmiş hatta gidiyor dedim ki bu vatan ugruna kan dökmüş şehitlerimizi gazilerimizi düşünemiyorum....madem islamiyete yakın oldugunuzu iddia ediyorsunuzki elhamdülillah bizde müslümanız HAKKIM SİZE HELAL DEĞİLDİR,ahirette kul hakkıyla cıkınca ne yapacaksınız bakalım....

REMINGTON

noktalı yerlere istediğiniz sıfatı koymakta özgürsünüz arkadaşlar.

1001 (gece) masalları

masal denilince insanın aklına güzel şeyler geliyo en azından...Topic resmen şiddet içerikli ..Biz düşmanız ....vururuz ... öldürürüz ... ya sev ya terket ...türkiye türklerindir

ermenisinden rumuna kürdüne öldüre öldüre bitiremediniz bırakında artık kardeş kardeş yaşayalım...

Diline Gönlüne Sağlık 1001 Vatan Sana Canım Feda Sehitlerimize Gazilerimize Selam Olsun Mekanları Cennet Olsun.

Geri