N97'nin fiyatı uçuyor!

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
Nokia N97'nin ilk satış fiyatı şaşırttı.

sbrq7m.jpg

Nokia N97 henüz piyasaya çıkmadı; ancak açıklanan ilk satış fiyatı kullanıcıları derinden sarstı.

Nokia'nın merakla beklenen yeni smartphone'u N97 henüz piyasaya çıkmadı. Fakat şimdiden kendine has bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran N97'nin satışa sunulduğunda fiyatının ne olacağı ise en çok merak edilen konulardan biri. Konuyla ilgili ilk ipucu İngiltere'deki bir e-ticaret sitesinden geldi.

eXpansys adlı internet sitesi 32GB'lık N97'nin beklenen piyasaya çıkış tarihini 23 Haziran ve satış fiyatını 689,88 sterlin (yaklaşık 1.673 TL) olarak duyurdu. Her ne kadar pek çok dikkat çekici özelliğe sahip olsa da, telefonun bu ilk duyurulan satış fiyatı N97 sahibi olmayı uman pek çok kişi tarafından oldukça yüksek olarak yorumlandı. Buna rağmen eXpansys'in erken sipariş fiyatının, sadece N97'ye sahip olmak için can atan meraklı kullanıcılara yönelik bir fiyat olduğu ve Haziran ayında bu rakamın daha düşeceği yorumları yapılıyor.

şahsen sony ericsson kullanıcısın nokiaya ya gecmeyıde dusunmuyorum N serısıymıs peh :p :D

önümüzdeki 10 senenin modelleri bile hazırda bekliyor...insanlardaki bu tüketim çılgınlığı devam ettiği sürece daha çooookkk 1.600 tl ler verilir telefona merak etmeyin..

Aldık 1500 tl ye N95 valalhi insan pişman olyuor ya bu ne böyle bugün alıyon son model yarın eskiyor anlamadım gitti

o zaman türkiyedeki fiyatı gümrük vergileriyle 2.5- 3 milyarı bulur

Telefonun ilk dikkat çeken özelliği, QWERTY klavyeye sahip olması. 3,5 inç büyüklüğünde ve 640x360 çözünürlük sunan dokunmatik ekran 16:9 formatında. Telefonun diğer özellikleri ise şunlar:

* HSDPA
* Wi-Fi
* 32 GB dahili bellek
* microSD bellek kartı desteği
* 5 MP kamera
* 36 saat ses çalma süresi

N97'de bulunan 5 MP kamera sadece yüksek çözünürlükte fotoğraf çekmeyecek, aynı zamanda DVD kalitesinde video kaydına da izin verecek.

8MPixsel olsaymış işte telefon budur derdim :(

bir tele o kadar para verilmez...para kolay kazanılmıyor........

5 para etmez bi telefon 400 mhz işlemcisi var kıcını yerden kaldıramaz.....

Geri