N97'nin büyük ayıbı!

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Nokia'nın amiral gemisindeki garip hata.

Nokia'nın güncel amiral gemisi N97'de ortaya çıkan bir defo, kullanıcıları ayaklandırdı.

İnternette yayılan kullanıcı haberlerine göre iş telefonu N97'nin ilk büyük hatası ortaya çıkmış gibi gözüküyor.

20zpr90.jpg

Haberlere göre Nokia'nın amiral gemisinin kamera kapağında bir problem var. Kapak, kapatıldığı zaman kamera lensi üzerinde hatırı sayılır çizikler bırakıyor. "nokiausers.net" forumundaki resimler durumu kanıtlıyor. "thenokiablog.com" sitesindeki bir diğer kullanıcı ise çiziklerin kameranın resim kalitesi üzerindeki ilk etkilerini açıklıyor. N97 kullanıcısının dediklerine göre flaş açıkken yapılan çekimlerde fotoğrafların bazı kısımları solgun ve defolu gözüküyor.

Sorular üzerinde bir Nokia Almanya sözcüsü şu açıklamayı yaptı: "Blog'ta bahsedilen olay, Almanya'da henüz meydana gelmedi. Eğer bir müşterimiz cihazıyla ilgili bir problem yaşıyorsa Nokia Danışma Hattını aramalarını veya yetkili servisle irtibata geçmelerini rica ediyoruz." Eğer bu durumdan muzdarip bir cihaza sahipseniz siz de önerilen eylemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Bilgi için: Nokia Danışma Hattı

politik cvp vermişler..birçok insan bu durumdan müzdaripken çözümcü yaklaşmıyorlar..bu telefonları da geri toplama gibi bir duruma girmeyeceklerdir..en iyisi alacaksanız almayın,aldıysanız hemen satın..

harbiden çok ayıp ya o kadar para verceksin karsılastığın duruma bak yazık...

Olmadı şimdi telefona leke sürüldü

haber için teşekkürler...

benim n97 de neden olmuyor.bence nokia nın değil de kullananın ayıbı.üstelik kul yapımı

Bu sorun herkeste olmaz zaten, tahminim belli bir banttan çıkanlarda vardır, bundan sonrakilerde olmaz basit mekanik bir durum.

defolu malları defolu satsınlar =) ucuza alalım bizdee

benim n97 ded bole bir sorun yok şimdilik ama bakalım daha yeni aldık olursa valal geri veririm

arkadaşlar malesef bu haber doğru. daha çok yeni olmasına rağmen benim n97'de bu çizikler oluşmaya başladı. gerçekten can sıkıyor...

bence bi telefona günümüz şartlarında bukadar para vermek hiç akıl işi değil gerçi alan arkadaşlar olmuş mesajlarda gördümde valla akıl işi değil kızmayın bu sadece benim fikrim.........

baya baya kazımış mübarek =)

aynı sorun bendede oldu sadece gece flash lı çekimlerde sol köşede boydan boya bi solukluk meydana geliyor ben kızağa toz flan kaçmıştır die oldu sanıyodum bende inceledim fabrikasyon bir hata gibi görüküyor ama sadece onun içinde servise gönderip 1 ay beklmek saçma geliyor ileride belki genel olarak müthiş bir cihaz yok yok şuan mesela wireless yayın yapıyo ve ben internete giriyorum laptop umla..

Ben Diyodum Nokia Dandik Die Bak Yine Çıktı Dandikliği :closedeyes:

ben n97 kullanıyorum ancak bir sorunum war telefonumdan ayarlardan bağlantı seçeneğinden wireles ulaşıorum ancak wirelesin şifrsinide yazıorum ve tam o zaman telefon kitleniyor biliyorsanız lütfen yazın

Geri