N97 mi 5800xpress mi

n97 kamerasında sorun var üretimden kaynaklanan kapağı merceğin önüne geçiyor

kardeş düşünmeden 5800 XM alabilirsin bende kullanıyorum...

ama diyorsan ben aynı özelliklerin oldu bi telefona ( 1 2 artısı dışında ) daha fazla para vermek istiyorum buyur ver...

ekranları aynı işletim sistemleride hemen hemen aynı karar senin ama 5800 XM n97 den daha kibar durur...

5800 hepsinin üzerinden vurur saçmalamayın telefonun kralı sen almışsın o dandig telefonu o fiyata çıkartamıyorsun içinden

5800 XM güncelleme ile (v5) N97 kadar oluyor. Hatta kat kat güzel.

arkadaslar ne yi tartısıyosunuzki n97 hic 58 le kıyaslanırmı ikinci el 97 bile 2 tane 58 alır

5800 telefonun kralı nasıl böyle dandik telefonlarla kıyaslıyorsunuz hayret ediyorum n97 özentiler için beş para etmez bir telefon i phone u duvarda kırdım oyuncak gibi telefon ama sonunda doğruyu buldum 5800xm olağan üstü fiysatıyla alakası yokkkkkk işlevine bak

Abicim 10 senedir telefon piyasası içindeyim, 5800 kadar kaliteli ve kullanışlı başka makina görmedim, kullanmadım, bilmiyorum. Bundan iyisi belki blackberry ya da htc olabilir. Tam bir canavar. Fiyatı da çok uygun, 5800 kesinlikle enfes bir cihaz, yeter ki onu kullanmayı iste.

nokia 5800 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim ki son update den sonra dokunmatiği , i phone gibi oldu çok güzel bir telefon..

Bir tanıdığımda n97 var her yerden cepnet sınırsız ile internete giriyor.Şarjıda en az bir gün gidiyor.

ikisi arasında çok kararsız kaldım ama 5800exm aldım 464 lira n97 1600 lira aradaki fark hafızası kamerası ve 1150 tl fark

Bende 5800 XM kullanıcısıyım. Çok memnunum. N97 ile arasında hafıza ve görüntü haricinde bi değişikliği yok gibi.

TeLefona MiLyar VeriLmez O Yüzden 5800 =)
Yok Kamera Benim İçin ÖnemLi Diyorsan 390 Küsür Liraya Sony c903 Var.

Ben N97 kullanıyorum, piyasada bulunan en iyi telefonlardan biri, mini Pc'den farkı yok gibi

tabiki 5800 tek Gecerim Digeri O parayi Hak etmiyorb bence...

N97 kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Yukarıda bazı arkadaşların dediği gibi aralarındaki fark sadece
* 32 GB lık hafıza farkı
* yaklaşık 500 TL. fiyat farkı
değil .
Dokunmatik giriş haricinde, kayarak ortaya çıkan havalı bir klavyesi var. Dahası mı ? Dahasını kullandıkça öğreniyorsun.

Geri