N97 mi 5800xpress mi

bndfrmln

New member
Reaction score
0
ikisi arasında pek fark göremedim sadece n97 de kamera 5mp, 32gb hafıza, klavye ve fm transmitter var diğerinde 8gb hafıza, 3.2 mp kamera var klavye ve fm transmitter yok. siz hangi telefonu tavsiye edersiniz ve neden?

nokLa e97​
nokla_e97i_quad_band_qwerty.jpg
sen bi de istersen buna bak..çin maLı..fiyatıda uygun.​

N97 yi tercih etmem çünkü işletim sisteminde 5 hatası var tüm hatalarını bilmiyorum ama mesela 5 hatanın içinden örnek vericek olursak resimleri yarım göstermesi.CHIP' te arayın bulursunuz

Bir Nokia 5800 xm sahip olarak simdi asla N97 almazdim bana kalirsa N97 nin dahili 40GB lik hafizasi ve 5mpixel kamerasi disinda hic bir farki yok.. bende 16 GB harici bir kart koydum ki isimi fazlasiyla goruyor, 3.2 mpixel kamerasida bana yetiyor ki zaten Carl-zeiss anlatmaya gerek yok.. işlemci hizi olarak da aralarinda hissedilir bir fark yok.. Verdigin paranin karsiligini en iyi alabilecegin teldir Iphone Killer..

bende n97 kullanıyorum amerikadan getirdim guzel bişi tavsiye ederim 58 den bence cok daha iyiidr sen ya n97 yada iphone al 58 5 para etmez ne gerek var

tabiki 5800xm daha iyi.. lafı bile olmaz =)

ikisi arasında pek fark göremedim sadece n97 de kamera 5mp, 32gb hafıza, klavye ve fm transmitter var diğerinde 8gb hafıza, 3.2 mp kamera var klavye ve fm transmitter yok. siz hangi telefonu tavsiye edersiniz ve neden?

5800'da dokunmatik qwerty klavye mevcut.

bırakım
n i phone yaff neyi para yaptı ki telefonu yapsın her telefonu kullandım. n 97 ile fark başka.. atsana iphone ile arkadaşına müzik bloutoothtan görim

Bu soruyu fiyatlarıylada anlarsın.N97 5800 ın 3 katı fiyatı.amada fark olmazmı.Mesela 30 milyarlık arabayla 90 milyarlık aynı model araba aynı olurmu.bende n97 var.diğer telefonum da 5800 xpress.arada uçurum var kardeşim.

N97 Tabiki İyidir Ama Onada O Para Verilmezki Onu Alacağıma Az DAha Bekler Sony Ericsson Xperia x10 Alırım

Bende 5800 var ve gayet memnunum, tavsiye ederim. fiyat olarak, özellikleri düşünülürse çok çok iyi...
N97 yi kullanmadıgım için bişey diyecemeyeceğim...

ikiside birbirilerinden berbat yazık günah

walla n97 yi bilmem ama 5800xm var bende kusursuz değil ama bir dokunmatik samsung ile özelliklerine bakarsanız aradaki farkı anlarsınız.örnegin bir 5233 ve 5800XM fiyatını ve özelliklerine bakın derim..ama benim sansıma mı bilmem daha önce de bir nokiada yine 5800 daki gibi ekran sorunu ile karsılastım telefonu kullanırken kendiliğinden gidiyor ve gene kendiliğinden geliyor...ama estetik olarak i phone ve samsung daha kibar nokialar biraz KABA...

5800 xm kullanıcısıyım telefon gayet iyi hiç bir sorunu yok

hem ucuz olsun hem kullanışlı olsun hemde özellik arıyorsan 5800 bende kullanıyorum telefonda yok yok ;)

5800 xpress geçen gün aldım çok memnunum..kullanım kolaylığı we işlewselliği bakımından iphone ile benzer özelliklerde.1700 lira wereceğime 550 lira ile sıyrıldım..

Geri