musti1989
New member
- Reaction score
- 0
Ich übernehme Keine Verantwortung
BU MUSIC EDITION METODU SU AN N73 VE N70 TELERDE MEVCUDDUR
ASAGIDA SIZIN TELEFON ICIN KOD LISTESI EKLENMISTIR
Slm arkadaslar N73 telefonlarini Music Edition'e cevirmek icin bir Program buldum denedim ve cok güzel calisdi
Sizlerle Paylasayim dedim
Buyrun
Anlatim:
Önce puanlari tek tek okuyun arkadaslar ki hataniz olmasin eyer Update esnasinda hata yaparsaniz ozaman Telefonunuzu süs olarak Vitrininize koybilirsiniz.
Ama yazdiklarimi ayni sekilde yaparsaniz birsey olmamasi lazim.
1. Ilk önce telefonunuzun Firmware si ne bakiyorsunuz. Bunu yapabilmek icin Telefonunuzda bu tastencodunu basiyorsunuz *#0000#
2.Eyer sizin Firmware V.3.0638.0.0.30 dan eskiyse ozaman öncelikle Nokia Software Updater len en yeni versiona Update yapiyorsunuz. Yanliz update yaparken akkunuz tam dolu olmasi lazim ve Update esnasinda Bilgisayarnan <> N73 arasinda kopukluk olmamasi lazim. Update ederken Telefon arasira Baglantiyi kesiyor o normaldir korkmayin yani. Ve baglanma modu olarak Pc suite tu seciyorsunuz
http://rapidshare.com/files/36472854/Update.rar
3. Ondan sonra Nemesis Service Suite diye bir Programm var onu indiriyorsunuz
http://rapidshare.com/files/36468961/NSS103810.exe
Yüklüyorsunuz yüklerken hangi eigenschafti kullanicaksiniz diye sizi soruyor onu Virtual USB device olarak birakiyorsunuz ve weiter ya basiyorsunuz.
4. Telefonu bagliyorsunuz pc suite seciyorsunuz yine ve Indirdiginiz Nemesis Service Suite tu aciyorsunuz. Yukarida sag kösede Scan for Devices diye bir Button var ona basiyorsunuz. Sonra bir pencere aciliyor orda Phone info diye giriyorsunuz.
Sonra Scan buttonuna basiyorsunuz. Sonra sag tarafda Product code diye birsey var oraya bu sayilari veriyorsunuz 0537289 ve enable yapiyorsunuz. Ve sonra Write te basiyorsunuz ve hersey tamamdir Programi kapatiyorsunuz ve ikinci Noktada anlatigim gibi telefonu yine Nokia updater ilen update yapiyorsunuz bukadar.
0539239 eyer bu sifreyi kullanirsaniz icinde türkce de dagildir buyrun
5. LÜTFEN TSK ETMEYI UNUTMUYORSUNUZ
ASAGIDA RESIMLI ANLATIM
N70 normal: 0522157
0536418: N70 Music Edtiion Euro 1 (Türkce yok!)
0539213: N70 Music Edition Euro 2 (Türkce mevcuttur!)
Euro 2 tavsiye ederim daha fazla dili var ama iki side celisiyor dur
0539336: N73
0537289: N73 Music Edition EURO 1
0539239: N73 Music Edition EURO 2
EURO 1: English, Italian, German, French, Spanish, Portugues - Nokia N73 (01)
EURO 2: English, Dutch, Italian, German, French, Turkish - Nokia N73 (02)
ABILER TSKLER I UNUTMAYIN ALLAH RIZASI ICIN YA UGRASTIGIMIZA BEDELDIR
k:
BU MUSIC EDITION METODU SU AN N73 VE N70 TELERDE MEVCUDDUR
ASAGIDA SIZIN TELEFON ICIN KOD LISTESI EKLENMISTIR
Slm arkadaslar N73 telefonlarini Music Edition'e cevirmek icin bir Program buldum denedim ve cok güzel calisdi
Sizlerle Paylasayim dedim
Buyrun

Anlatim:
Önce puanlari tek tek okuyun arkadaslar ki hataniz olmasin eyer Update esnasinda hata yaparsaniz ozaman Telefonunuzu süs olarak Vitrininize koybilirsiniz.
Ama yazdiklarimi ayni sekilde yaparsaniz birsey olmamasi lazim.
1. Ilk önce telefonunuzun Firmware si ne bakiyorsunuz. Bunu yapabilmek icin Telefonunuzda bu tastencodunu basiyorsunuz *#0000#
2.Eyer sizin Firmware V.3.0638.0.0.30 dan eskiyse ozaman öncelikle Nokia Software Updater len en yeni versiona Update yapiyorsunuz. Yanliz update yaparken akkunuz tam dolu olmasi lazim ve Update esnasinda Bilgisayarnan <> N73 arasinda kopukluk olmamasi lazim. Update ederken Telefon arasira Baglantiyi kesiyor o normaldir korkmayin yani. Ve baglanma modu olarak Pc suite tu seciyorsunuz
http://rapidshare.com/files/36472854/Update.rar
3. Ondan sonra Nemesis Service Suite diye bir Programm var onu indiriyorsunuz
http://rapidshare.com/files/36468961/NSS103810.exe
Yüklüyorsunuz yüklerken hangi eigenschafti kullanicaksiniz diye sizi soruyor onu Virtual USB device olarak birakiyorsunuz ve weiter ya basiyorsunuz.
4. Telefonu bagliyorsunuz pc suite seciyorsunuz yine ve Indirdiginiz Nemesis Service Suite tu aciyorsunuz. Yukarida sag kösede Scan for Devices diye bir Button var ona basiyorsunuz. Sonra bir pencere aciliyor orda Phone info diye giriyorsunuz.
Sonra Scan buttonuna basiyorsunuz. Sonra sag tarafda Product code diye birsey var oraya bu sayilari veriyorsunuz 0537289 ve enable yapiyorsunuz. Ve sonra Write te basiyorsunuz ve hersey tamamdir Programi kapatiyorsunuz ve ikinci Noktada anlatigim gibi telefonu yine Nokia updater ilen update yapiyorsunuz bukadar.
0539239 eyer bu sifreyi kullanirsaniz icinde türkce de dagildir buyrun
5. LÜTFEN TSK ETMEYI UNUTMUYORSUNUZ
ASAGIDA RESIMLI ANLATIM

N70 normal: 0522157
0536418: N70 Music Edtiion Euro 1 (Türkce yok!)
0539213: N70 Music Edition Euro 2 (Türkce mevcuttur!)
Euro 2 tavsiye ederim daha fazla dili var ama iki side celisiyor dur
0539336: N73
0537289: N73 Music Edition EURO 1
0539239: N73 Music Edition EURO 2
EURO 1: English, Italian, German, French, Spanish, Portugues - Nokia N73 (01)
EURO 2: English, Dutch, Italian, German, French, Turkish - Nokia N73 (02)
ABILER TSKLER I UNUTMAYIN ALLAH RIZASI ICIN YA UGRASTIGIMIZA BEDELDIR