rocky_85
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar 2 yıldır N70 kullanmaktayım dün ilk kez PC Suite ile mesajlarıma bilgisayardan bakmak istemiştim bilgisayarla telefon arasında bağlantı kuruldu ve PC Suitein telefonda kurulu olmadığı uyarısını verdi ve otomatik olarak programı telefona kurdu...
Bilgasayrdan mesajlarıma ve rehberre bakabiliyordum...
Daha sonra telefonla bilgisayar arasındaki data kablosunu çıkarıp bağlantıyı kestim telefonun görev yöneticisinden PC Suite ve onunla birlikte yüklenen 2 tane dosyayı sildim dosyalardan birisi SMS le ilgili birşeylerdi...
Ama şimdi telefonum garipleşti tekefonuma mesaj geliyor ama hiçbir uyarı vermiyor ne ekran ışığı yanıyor ne titiriyor nede melodi çalıyor ancak mesajlar bölümüne gireresem mesajın geldiğini görüyorum...
Arkadaşlar böyle bir problemle karşılaşan varmı acaba veya nasıl çözebileceğimi bilen...
Mesela telefonunda PC Suite kurulurken yanında kurulan o iki dosyanın ne işe yaradığını bilen varmı...
Yardımcı olursanız çok sevinirim...
NOT: Ayrıca *#7370# komutuyla telefona soft format attım ama birşey değişmedi.
Bilgasayrdan mesajlarıma ve rehberre bakabiliyordum...
Daha sonra telefonla bilgisayar arasındaki data kablosunu çıkarıp bağlantıyı kestim telefonun görev yöneticisinden PC Suite ve onunla birlikte yüklenen 2 tane dosyayı sildim dosyalardan birisi SMS le ilgili birşeylerdi...
Ama şimdi telefonum garipleşti tekefonuma mesaj geliyor ama hiçbir uyarı vermiyor ne ekran ışığı yanıyor ne titiriyor nede melodi çalıyor ancak mesajlar bölümüne gireresem mesajın geldiğini görüyorum...
Arkadaşlar böyle bir problemle karşılaşan varmı acaba veya nasıl çözebileceğimi bilen...
Mesela telefonunda PC Suite kurulurken yanında kurulan o iki dosyanın ne işe yaradığını bilen varmı...
Yardımcı olursanız çok sevinirim...
NOT: Ayrıca *#7370# komutuyla telefona soft format attım ama birşey değişmedi.