Nısanlım oluyor

allah hepınızden razı olsun sız gercekten ıyı ınsanlarsınız

allah yardımcın olsun kardeş.. allah şifa versin

gıdemıyorum gıdemıyorum gıdemıyorum lanet olsun allah kahretsın gıdemıyorum pasaportum vızem hıc bıseyım yok anlıyomusun hıc

Allah acil şifa versin.
inşallah nişanlın iyileşir...

Yer gök dua üzerineymiş. Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim senin gibi zor durumda olanlara, sevenlere, sevilenlere merhamet etsin. Rabbim kulunu darda bırakmazmış. Hayırlı şifalar verir inşaallah.

Bir de kardeşim inşaallah hayırlı haberler alınca artık bizi de bilgilendirirsin.

allah acil şifalar versin kardeşim

tabiki dua ederiz,rabbim sizi birbirinize bağışlasın :(

yuregım yangını yerı gıbı hala haber yok uykuda adımı sayıklıyomus hayat mı bu ya nenden boyle ya neden offffffffffffff abı adımı soylemıs uykusunda ya delırıcem allahım ne olur yardım et offfff

burda bızımle beraber dua eden arkadaslarımın hepsınden allah razı olsun amelıyat co basarılı gecmıs gozlerını acmıs arkadaslar ıyıyımıs su anda hepınız cok cok cok sagolun ıyıkı varsınız....

Kardeş yeni gördüm olayı şükürler olsun kurtulmasına senin adına çok sevindim...

Allah (c.c) yardımcınız olsun kardeşim. İnşallah onu sana ve sevdiklerine bağışlar.

Cok sevindim başarılı geçtiğine
En yakın zamanda kavuşursunuz umarım

dream549 biraz sakin ol nişanlım ölüyor gibisinden başlık ! pek yakışmadı...ALLAH'A tevekkül vardır kardeşim biraz rahatla ne bilim çık dışarı biraz hava al ! inan bunlarda geçer ama önemli olan senin kalbindeki ALLAH'A TEVEKKÜL İNANCI BİRAZ SABIR ! KARA KARINCAYI GÖREN İLLA SENİDE NİŞANLINIDA GÖRÜYORDUR...telaş yapma bence ! önce ruh sağlığını düşün duanı et sonrası ONUN İŞİ ....bol sabırlar kardeşime gönülden....

hadı gozun aydın dedım sana Allah buyuk..
ınsallah yuce Rabbim boyle bı sıkıntıyı bı daha yasatmaz hatta tum musluman alemıne boyle sıkıntılar vermez..

sımdı yat kalk dua et..bı once de nısanlının yanına gıtmeye bak sımdı sana cok ıhtyacı vardır..
yengeye gecmıs olsun dedıgımızı ılet..bızımde yuregımızı hoplattı..

Geri