Nısanlım oluyor

yuregım yangını yerı gıbı hala haber yok uykuda adımı sayıklıyomus hayat mı bu ya nenden boyle ya neden offffffffffffff abı adımı soylemıs uykusunda ya delırıcem allahım ne olur yardım et offfff

burda bızımle beraber dua eden arkadaslarımın hepsınden allah razı olsun amelıyat co basarılı gecmıs gozlerını acmıs arkadaslar ıyıyımıs su anda hepınız cok cok cok sagolun ıyıkı varsınız....

çok sevindim yaaa çokkkkk

Allah yardımcısı olsun. Acil şifalar diliyorum.

aLLah seni sevdiqğini bağı$Lasın

Allah Sana ve Ailesine Bağışlasın...

Hasta ziyaretlerinde Resûl-i Ekrem (s.a.v) Efendimiz'in okuduğu duaları hadis kitapları kaydetmiştir. Buna göre şu dualar Peygamberimiz'in hastalara okuduğu dualardır:

"Es'elü'llâhe'l-azîm. Rabbe'l-arşi'l-azîm en yeşfiyeke."

"Arş-ı Azimin Rabbi olan Allahü Azîmüşşan'dan sana şifalar ihsan etmesini dilerim."

Aile fertlerinin birinin hastalanması halinde Efendimiz mübarek elini hastanın alnına koyar, şöyle duâ ettiği olurdu:

"Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen."

"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle." AMİN

ayetelkursi.gif

ANLAMI

255 Allah O'ndan başka İlah yoktur Diridir, Kaimdir O'nu uyuklama ve uyku tutmaz Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır Onların korunması O'na güç gelmez O, pek Yücedir, pek büyüktür (Bakara Suresi 255 Ayettir)

kardeş Allah şifa versin sevdiklerine bağışlasın

Geri