myflashxml .....devam

brendie

New member
Reaction score
0
Abi yuh diyorum:D:D:D Nasıl buluyorsunuz. Pes doğrusu:D

Sana özel mesaj yazmak istiyorum ama olmuyor. Msn adresini verir misin:)

Kardeş nasıl arama yapıyorsunuz? Yardımcı olur musunuz?

brendie nasıl bulduğunu hakkında bilgi verebilir misin. Hepimiz arayalım buldukça atalım buraya. Öyleki türk forumlarda bir İLK bu:)

Merhabalar değerli arkadaşlar, benim sürekli kullandığım ve öle tahmin ediyorumki bir çoğunuzun işine yarayacak bir flash-xml arşivi
buyrun
http://www.flashmo.com/

Burayı biliyorum teşekkürler yine. Yalnız siz bu myflashxml dosyaları nasıl buluyorsunuz. Bahsetmeyecek misiniz?

arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için.

Gelelim nasıl bulduğuma. Benim myflashxml den istediğim bir template vardı. bende google 'a girip MyFlashXML Architect Rip diye yazdım. Karşıma google'ın en üst tarafında bir site çıktı.(yabancıforum sitesi). İsmini vermek istemiyorum doğru olmaz.Bende şansımı denedim üye oldum. birde baktım ki içeride gerçekten de varmış :) Ama indirmek için enaz bir paylaşıma cevap yazmam gerekti bende yazdım.Sonra bütün linkler açıldı.Hepsi bu....

Umarım nasıl bulacağınızı anlamışsınızdır..... MyFlashXML Architect Rip tamam mı arkadaşlar
Herkese kolay gelsin

do anyone has the cl1b template from myflashxml?

thank you in advanced

evet yaa
link ölü bakarmısın
artı sana özel mesaj atamıyorum yetkim kıstlı e-mailini yazarsmısın bana

hay aq ya linkler ölü neden bu kadar yalancısnız ya

abi allah aşkına nasıl bizede öğret şu flash template olayını lütfen
msn adresim [email protected]

ya abicim yaptın bi hayır... Dosyayı yüklemeden veya link vermeden önce bir içerigine bak birde verdigin demoya. Ayrıca flash dosyasıda yok falan filan.....

İsim

brendie

Kardeş şu forum sitesinin linkini verirmisin???

Geri