MXP 2009 v2! Yepyeni, daha az problemli, bol alternatifli

emeğine sağlık

çok güzel çalışma olmuş teşekürler

internet açılmıyo ya hangi sürücüyü bakılıyo

mornign usta interneti nerden ayar yapacam .modem komşumda yani kabloyu komşudan çektim onların interneti sorun yok bende de yok ama bu format atınca açılmıyor.saygılar

çok güsel bi çalşma olmş...emeğin hakkını yemiyelim..saol..

çok güzel bir çalışma olmuş, emeği geçen herkeze teşekkürler...emeğe saygı

birader bugüne kadar nerdeydin sen ya eyw güzel paylaşım ve çalışma devamını dilerim ;)

mornign usta interneti nerden ayar yapacam .modem komşumda yani kabloyu komşudan çektim onların interneti sorun yok bende de yok ama bu format atınca açılmıyor.saygılar

Komşundan modemin CD'sini iste.
o CD'den kur. Demek ki USB modem kullanıyorsun.Benim USB modemi ve birçok usb'yi görmüyor, CD'den yüklemek zorundasın.Bu sistemin eksiği değil normalde böyledir zaten.

Tek kelimeyle OHAA diyorum yaaaa Yani böyle bir çalışmayı yapan bence insan değildir android felanmısın kardeşim emeğine klavyene herşeyine sağlık Teşekkürler.

Bu arada bu kadar önemli ve emek sarfedilmiş bir çalışmanın bu kadar az yorum alması hakkaten de çok ayıp arkadaşlar anca indirmeyi biliyorlar demekki ne varki bi iki kelime yorum yapıp emek veren insanları sevindirseniz ölürmüsünüz... çok ayıp

hacı ya bunu bi kuruyum dedim.tam 1 saattir bu netframework te takıldı pc ne yapacam ben bununla..orda sabırla bekleyin dio ama o kadarda demiyodur

Bende kurdum süper çalışıyor.Ellerine sağlık.Sadece açılışta xp sorunu vardı onuda verdiğiniz linkle halletim.Herhangibi bir sorun yok.Bir uyarım olacak ccleaner ayarlarınında prefetch dosyasını silmesini engeleyin.Çünkü msi paketlerini siliyor.Bu nedenle msn açılırken msi yüklü değil uyarısı aldım.Tekrar msni yükledim ve düzeldi...Tekrar tşkler süper iş çıkartmışsınız.

bütün partları indirdim ama hepsinde crc hatası verdi

üstadım gerçekten harika bir çalışma yapmışsın bir çok sistem indirdim bilg denedim seninki ayrıcalıklı duruyor partlar başladım yarın öğlene iner deneyince yine yorum yazacağım :)

Süper bir çalışma. Bundan sonra çıkanlardan bile çok daha iyi. Teşekkürler...

Geri