Mustafa Kemal in Gözlerine Bakabiliyor musunuz ?

Fyonb

предате&
Reaction score
0
[VIDEO]c97XyuAz_io[/VIDEO]

Türbanı olduğu için ödülünü binbaşının sayesinde alamayıp sahneden indirilenimam hatip öğrencisinin dramınıda anlatsaydın hazır başlamışken :)

...............

Abartılmış..... Bazı konulara da hiç değinilmemiş....Öğretmenlik kolay değil..... İyi öğrenciye herkes öğretir, öğretmenlik şikayet etmeden zoru başarmaktır........Şikayetten kastım , öğrencisinden şikayet etmemelidir. Yoksa tabi ki şikayet edilecek pek çok şey var......

Ben beyaz EkRanDan bAŞka BiŞe göremiOrm yHa :(

Neymiş cübbeli sarıklılar okulda bayan öğretmenlerle konuşmuyomuş muş. bu adamın karısı yıldız kenter bi ara soyunmuşdu anadan doğma avradına sahip çıkmayı öğrensin bu dallama ondan sonra milletin kılığına kıyafetine laf atsın. buna o seslendirme görevini verende kabahat bu tip insanlar karıları soyununca ellerinde viski kadehleri müşfik bey karınız sanat için büyük bi atılım yapıp soyundu gibi tebrikleri pişkince karşılıyacak ahlaki düzeyi zayıf insan bunlar. bence okan bayulgene verilmeliydi bu iş :)

Neymiş cübbeli sarıklılar okulda bayan öğretmenlerle konuşmuyomuş muş. bu adamın karısı yıldız kenter bi ara soyunmuşdu anadan doğma avradına sahip çıkmayı öğrensin bu dallama ondan sonra milletin kılığına kıyafetine laf atsın. buna o seslendirme görevini verende kabahat bu tip insanlar karıları soyununca ellerinde viski kadehleri müşfik bey karınız sanat için büyük bi atılım yapıp soyundu gibi tebrikleri pişkince karşılıyacak ahlaki düzeyi zayıf insan bunlar. bence okan bayulgene verilmeliydi bu iş :)

YıLdız kenter karısı değiL karde$i.. cehaLetten bahsediLiyor videoda anlayamadın sanırım.. yazdıkLarınada dikkat et burası forum dağ başı değiL..

Çok anLamLı bir video kuzen ilk kez izLediğim biLmediğim çok $ey varmıs..

YıLdız kenter karısı değiL karde$i.. cehaLetten bahsediLiyor videoda anlayamadın sanırım.. yazdıkLarınada dikkat et burası forum dağ başı değiL..

Çok anLamLı bir video kuzen ilk kez izLediğim biLmediğim çok $ey varmıs..

Karısı olduğunu biliyordum yanlış biliyomuşum ama yazımı düzeltiyorum kız kardeşine sahip çıkmasını öğrenip ondan sonra yanlışları çıkıp anlatsın, zaten böyle adam kendi ayıbını görmediği için çıkıp memleketin eksiklerini anlatıyo. ben yorumu değil yorumcuyu eleştirdim buda normal form çünki burası dağ başı olmadığının bende farkındayım kuzen :) rahat ol sen

bunları yapan da var benim gibi atatürkün gözünün içine bakan o maviliklerde kaybolan da herşeyin mükemmel olmasını bekleyemeyiz.

DÜnyanin Neresİnde HerŞey DoĞru DÜrÜst Kİ Zaten

Elbettekİ Çarpikliklar Olacaktir İnsanin OlduĞu Heryerde BİrÇok Şey YanliŞ Zaten Karincalar 10,000 Lerce Yildir Neslİnİ Devam Ettİrebİlme YeteneĞİne Sahİpken Bİz İnsanoĞlu Sonumuzu Kendİ Ellerİmİzle Getİrİyoruz

TÜrkİye De EĞİtİm Hakİkaten Bİr Sorun Ve Bunu Herkez Bİlİyor

Ve Bİlİyor Musunuz Şİkayet EttİĞİmİz Bu İnsanlar Yİne Bu ÖĞretmenler Tarafindan YetİŞtİrİlİyor Ya Da 'yetİŞtİrİlemİyor'

Hepİmİz BİrŞeylerden ŞİkayetÇİyİz Herzaman

Aklima ' Soruna ÇÖzÜm Üretmeyen Sorunun Bİr ParÇasi Olur ' SÖzÜ Geldİ

Neyse Ödevİm Yarim kaldı GeleceĞİme Hazirlanmaliyim

Vİdeo İÇİn TeŞekkÜrler

laflara ve eleştirilere dikkat etmekte fayda var... Herşeyden önce bu ülkede türbanlı olan kadınlar doktorlara gitmiyorlar senelerden beri... Böyle bir cehaletin olduğu ülkede senin de böyle bir yorum yapman gayet normal aslında...:vur:slap:Sopa

Dallama dediğin Türkiye'nin ve Dünyanın sayılı gerçek sanatçılarından biri her konuyu türbana vuran zihniyeti anlamıyorum burda anlatılanlarda türbana karşı en ufak bi söz varmı güzel konuş terbiyeli ol!

Çok güzel bir video eline emeğine sağlık

Geri