Mustafa Kemal Ülkeyİ Bunlarami Emanet Ettİ ?

yaw nede angut var toplamışlar takmayın kafanızı ya biri özenti biri cahil sayısalcıyım dien kopuk adamlar normal dğeilki normal bi soru sorasın ne işin var lensle yaw puh sıfatına hahaha
benim hep savunduğum bişi var gene söliyim ülke kimliksiz insanlarla dolu ne dinimize sahip çıkmıyoruz ortalık iran özentisi kaynıyo dilimize sahip çıkmıyoz saçma sapan laflar ortaya çıkıyo sokuyolar türkçeye tarihmize sahip çıkmıyoruz sonuç videodaki gibi nasılmı?tarihe sahip çıkmak sadece tarih kitaplarını ders geçmek için ezberleyerek olmaz tarihi filmler tarihi yapıtlar belgesellere medya çok önem vermeli zora gündüz yada akşam vakti tarihi belgesel vermeli bütün kanallar battal gazi izlediğimiz kadar yakın tarih izleseydik keşke 1923-2000 arası bomboş doğru düzgün bu tarihler arasını anlatan bi yapım yok

olimpiyat' Alıntı:
yaw nede angut var toplamışlar takmayın kafanızı ya biri özenti biri cahil sayısalcıyım dien kopuk adamlar normal dğeilki normal bi soru sorasın ne işin var lensle yaw puh sıfatına hahaha
benim hep savunduğum bişi var gene söliyim ülke kimliksiz insanlarla dolu ne dinimize sahip çıkmıyoruz ortalık iran özentisi kaynıyo dilimize sahip çıkmıyoz saçma sapan laflar ortaya çıkıyo sokuyolar türkçeye tarihmize sahip çıkmıyoruz sonuç videodaki gibi nasılmı?tarihe sahip çıkmak sadece tarih kitaplarını ders geçmek için ezberleyerek olmaz tarihi filmler tarihi yapıtlar belgesellere medya çok önem vermeli zora gündüz yada akşam vakti tarihi belgesel vermeli bütün kanallar battal gazi izlediğimiz kadar yakın tarih izleseydik keşke 1923-2000 arası bomboş doğru düzgün bu tarihler arasını anlatan bi yapım yok

abi adamlar belgeseller çizgi filmler yapıo bu çanakkale destanıyla ilgili

geçenlerde atatürkün samsuna çıkışı 16 mayıs 1919 filmi de vizyondaydı adamlar daha ne yapsın

ohaaaaaaaaa onu 16 yazmış olamazlar dimi arkadaşlar inanamam

bunları egitenlerde suc! yada egitilmesine engel olanlarda da dieblrz! :(

niçin???? sende bu videolarda varsın...:durdurun

jack_woltz' Alıntı:
niçin???? sende bu videolarda varsın...:durdurun

İnsan saçmalarda bu kadar saçmalamaz. Videolardaki yer Kayseri ve ben Kayseri'de değilim. Bunun yanı sıra ben tarihçiyim zaten, bu sorulara cevap veremeyeceksem hiç yaşamayayım daha iyi. Bence bir şeyler yazarken önce düşün sonra yaz...

eğitimin geldiği son nokta. cocuklara kızmayın arkadaslar bu hale getirenler utansın. isim wermek istemiyorum

Geri