Mustafa DenizLi Beşiktaş'ta!!! [Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Beşiktaş Denizli İle Anlaştı!!!

Beşiktaş'ta Mustafa Denizli dönemi başlamak üzere... Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarına hız veren siyah-beyazlı yönetim, tecrübeli çalıştırıcıyla prensip anlaşmasına vardı.

36058.jpg

Teknik direktör arayışlarını sürdüren ve birkaç teknik adamla görüşmeler yapan Beşiktaş, son olarak Mustafa Denizli'de karar kıldı.

Yapılan görüşmeler sonrası, siyah-beyazlı kulüp eski millİ takım teknik direktörlerinden Mustafa Denizli ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli teknik adamın Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olmasına karar verilirken, başkan Demirören ve Denizli'nin şu sıralarda son detaylar üzerinde konuştuğu öğrenildi. Mustafa Denizli ile cuma gününe kadar resmi şözleşmenin imzalanması bekleniyor.

Mustafa Denizli ve Beşiktaş'ın adı daha önceki dönemlerde de birlikte anılmış, ancak tecrübeli teknik adam, siyah-beyazlı takımda bugüne kadar görev yapamamıştı. Denizli'nin adı son olarak Ertuğrul Sağlam'ın göreve başladığı 2007-2008 sezonu öncesi gündeme gelmişti.

59 yaşındaki Musatafa Denizli daha önce Galatasaray, Alemannia Aachen, Kocaelispor, Türkiye A Milli Takımı, Fenerbahçe, Vestel Manisaspor, Pas ve Persapolis'de görev yapmıştı.

Galatasaray ve Fenerbahçe ile lig şampiyonlukları yaşayan deneyimli çalıştırıcı, Galatasaray ile 1988-89 sezonunda Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final ve 1991-92'de Kupa Galipleri Kupası'nda çeyrek final oynadı.

Fenerbahçe'yi tarihinde şampiyon yapan tek Türk teknik direktör olan Denizli, A Milli Takım ile 2000 Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek final oynama başarısı da gösterdi.

NTVSPOR
8 Ekim 2008 Çarşamba

Beşiktaş adına hayırLı oLsun.
Umarım düşLedikLeri başarıyı yakaLaRLar.
Gerçekten türk teknik adamLar içerisinde çok iyi bir seçim oLmuş.
Yabancı bir teknik Direktör oLsa Takıma aLışması daha zor oLacaktı.
Mustafa DenizLi az Çok tanıyor takımı bu açıdan iyi bir seçim oLmuş ßence.

onu da harcar bu yönetim
bence kendini hiç harcatma hocam =)

geçmiş olsun mustafa hocam

acaba kac hafta kalıcak bence 7 hafta varmı artıran=)

Dunyanın en ıyı hocasıda gelse Basımızda Demirören Menajerde Sınan ıse Boş !!!

Denizli yide harcar bu ıkısı
Demiören & Sinan Asıl Sizler Gidin NASIL BESIKTASLISINIZ SİZ !

mustafa denizlinin senelerdir beşiktaşta gözü vardı sonunda kavuştu.
hayırlısı olsunn....

ertuğrulu yolluyıp eğer bunu getiren bi yönetime ne diyimki ben ya bu kadar aptallık olmazki ne baba adamdı yaaa hiç yenilgisi yokken geldi denizli bakalım 7 haftada o neler yapabilicek görücezzzz ama artık maç izlemiycemmmm

Yakışır beşiktaşa yabancılardan hayır yok.Yerlilerede tahammül yok malesef

beşiktaşlımısn derdin var walla yaa!!!!bekle bakalım bu saatten sonra yeni hoca gelsin takıma uyum sağlasın ligde şampiyonluğa oynasın ölme eşşeğim ölme yonca biterde yersin...

umarım beşiktaş için hayırlı olur.

bu sene şampiyonluk istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Hayırlısı olsun diyecem ama bu yönetim ve sinan engin varken bu adamıda harcarlar. ligin ilk yarısını bitirir inşaallah mustafa denizli.
yönetim-sinan engin İstifa......!

Denizli: Çocuk Gibi Heyecanlıyım!!!

Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Denizli, siyah-beyazlı kulüple 1,5 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Törende konuşan deneyimli teknik adam, "Okula yeni başlayan bir çocuk gibi heyecanlıyım" dedi.

Beşiktaş'ta Mustafa Denizli dönemi resmen başladı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından prensip anlaşmasına varılan Mustafa Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen törenle, kendisini 1,5 yıllığına siyah-beyazlı kulübe bağlayan imzayı attı.

Kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve yardımcılığına getirilen Tayfur Havutçu'nun da bulunduğu törende konuşan 59 yaşındaki teknik adam, çok mutlu olduğunu dile getirdi.

"İlkokula yeni başlayan bir çocuğun heyecanını taşıyorum" diyerek sözlerine başlayan Denizli, "Ekibimle, aklımla, futbolcularımızla, başkan ve yönetimimizle, bunlara en büyük destek taraftarımızla yeni bir başlangıç. Ama daha önemlisi bizi bekleyen şampiyonluk için buradayız" dedi.

Çocukluğundan beri tuttuğu takıma futbolcu olarak olmasa da teknik direktör olarak hizmet vereceği için çok mutlu olduğunu söyleyen Denizli, "Daha evvelden görev yaptığım Beşiktaş gibi büyük camia olan Fenerbahçe ve Galatasaray'da iken de samimiyetle söylediğim gibi çocukken büyük Beşiktaşlıydım. Bu hayatım boyunca alabileceğim en önemli davetlerden biriydi, ama daha önemlisi bende yarattığı heyecandı. Burada benden neler beklendiğini biliyorum. Yönetimle, kadromuzla, teknik ekipteki arkadaşlarımla, daha önemlisi bizi bu yolda sahada temsil edecek futbolcularımızla mücadelemize yarından itibaren başlayacağız. Herkese layık olmaya çalışacağız" diye konuştu.

Mustafa Denizli, menajer Sinan Engin'e kulüp içinde başka bir görev teklif ettiklerini ancak kendisinin bunu kabul etmediğini belirtirken, yardımcılığı için düşündüğü Sergen Yalçın'ın da lisansını yeterli olmaması nedeniyle şu anki teknik kadroda yer alamayacağını söyledi.

NTVSPOR ve Ajanslar
9 Ekim 2008 Perşembe

Mustafa Denizli kendisini Beşiktaş'ın Teknik Direktörü yapan imzayı BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde attı!..

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Teknik Direktör Mustafa Denizli ve yardımcısı Tayfur Havutçu'nun düzenlediği basın toplantısında ilk olarak Demirören söz aldı!..

Demirören şöyle konuştu:

“BEŞİKTAŞ BAŞKANI İSTEDİĞİ HOCAYLA KONUŞUR”

Ertuğrul Sağlam’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Herkes şunu bilmeli ki Beşiktaş Başkanı istediği zaman, istediği yerde ve özellikle kimsenin beklemediği kötü bir mağlubiyet aldığı zaman istediği hocayla konuşur.

DEMİRÖREN’DEN “DENİZLİ, BEŞİKTAŞ’A GELEMEZ” SÖZLERİNE AÇIKLAMA!..

Geçen sene Bursa maçı oynamadan önceki atmosferi düşünmenizi istiyorum. Ben hocamızı korumak için Mustafa Denizli ve Samet Aybaba ile ilgili bir açıklama yaptım. O günün şartlarına göre doğru bir açıklamaydı. Zaten o günlerde aynı zamanda aile dostumuz olan Mustafa hocamı da aradım ve bunun nedenlerini açıkladım. Beşiktaş’ı şampiyon yapacağına inandığımız Mustafa hoca ile bir anlaşma yaptık. Camiamıza hayırlı olsun

Demirören’den sonra söz alan Denizli ise şunları söyledi:

“BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL BİR DAVET”

Bugün tesislerden içeri girdiğim andan beri heyecanım sürüyor. Saatlerdir buradayım başkanın geçen yılla ilgili söyledikleri bizim hemen akabinde konuştuğumuz bir olaydı. Bugün içine girdiğim büyük camiada, benden büyük hedeflere gitme yolunda önemli çalışmalar bekleyen bu camiada, aklımla, ekibim, başkan, yönetimimizle ve de taraftarımızla hedeflerimize yürüyeceğiz. G.Saray ve F.Bahçe’nin başındayken de samimiyetle söylediğim gibi çocukken Beşiktaşlıydım. Bu göreve layık görülmem benim açımdan en özel davetlerden biriydi. O büyük camialara teşekkürü bir kez daha borç biliyorum.

“NELER BEKLENDİĞİNİ BİLİYORUM”

Burada benden neler beklendiğini biliyorum. Futbolcularımızla neler yapacağımızı yeni bir yol haritası ile işleme koyacağız. Bu yolda Tanrı Beşiktaş’a yardımcı olsun. Allah’a özel bir teşekkürüm var; bu büyük camiada görev yapma şansı elde ettiğim için. Türk futboluna hem kulübüm adına hem de takımım ve ekibim adına iyi şeyler söyletmek için çabalayacağız. Mutlaka hatalarımız da olacaktır. Kulübümüze, camiamıza ve bize tekrardan hayırlı olsun.

“SERGEN’İ İSTEDİM AMA OLMADI”

Teknik ekibimde bugün itibariyle kişiliğine ve futbolculuğuna çok inandığım Sergen Yalçın’ı düşünmüştüm. Başkan’a söyledim, onay verdi ancak yarın başlayacak olan kadroda lisansı yeterli olmadığı için yer alamayacak. Sergen kursu yeni bitirdi be prosedür farklı çıktı. Futbol Federasyonu, Sergen'in konumu itibariyle çalışamayacağını bildirdi.

“SİNAN ENGİN GÖREVDEN AYRILMAK İSTEDİ”

Sinan Engin’in görevine devam etmesini söyledim. Kendisi bana ‘Kendimi zihin olarak yorgun hissediyorum’ dedi. Birkaç defa tekrarladım kendisine teklifimi ancak kararından vazgeçmeyeceğini gördüm. Kendisine yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum…

“YARDIMCIM TAYFUR HAVUTÇU”

Yarın göreve başlayacak kadroda Tayfur Havutçu var. Bu konuşmadan sonra kendisi çok mutlu olduğunu söyledi ve seve seve yanımda olacağını belirtti. Bir diğer yardımcımız ise Stefano Moreno olacaktır. Kaleci antrenörümüz ise Zafer Öğer olacak.

“SÖZLEŞMEM 1 YILLIK”

Sayın başkan bana 2 yıllık kontrat önerdiler. Ben hayatımım her döneminde tek yıllık kontratla çalışırım . Çünkü böyle olunca devam etmek tamamen benim elimdedir. 5 ya da 10 yıllık kontratlar benim için bir şey ifade etmez. 1 yıllık imzanın benim için daha sağlıklı olacağını düşündüm.

Hayırlı Olsun...

Hayırlı olsun diyelim ama Beşiktaş Camasında da tıpkı Fenerbahçe de olduğu gibi DENİZLİ ile doku uyuşmazlığı probleminin çabuk ortaya çıkacağını düşünüyorum...

Ertuğrul SAĞLAM gibi birinin yerine Mustafa DENİZLİ yi getirmek kısa vadede olumlu sonuçlar verebilir , ancak ilerleyen dönemlerde zarar gören yine Beşiktaş olur bence..

Geri