Mustafa DenizLi Beşiktaş'ta!!! [Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Beşiktaş'ta Denizli Sesleri!!!

Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına hız veren Beşiktaş yönetimi, Mircea Lucescu'dan istenen yanıtın alınamaması üzerine rotasını Mustafa Denizli'ye çevirdi.

36035.jpg

Son olarak İran'ın Pas ve Persapolis takımlarını çalıştıran Mustafa Denizli, yaklaşık bir yıldır herhangi bir takımda görev yapmıyordu.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren ve Mircea Lucescu'nun yanı sıra birkaç yabancı teknik adamla da görüşmeler yapan Beşiktaş yönetiminin gündemine Mustafa Denizli'yi aldığı öğrenildi.

Özellikle Lucescu'nun Aralık ayından önce Türkiye'ye gelemeyeceğini söylemesinin, Beşiktaş yönetiminin rotasını Mustafa Denizli'ye çevirmesinde etkili olduğu ifade ediliyor.

Başkan Yıldırım Demirören'in, yabancı teknik adamdan yana olan yönetici arkadaşlarını ikna etmesi halinde Mustafa Denizli ile Beşiktaş'ın sözleşme imzalaması bekleniyor.

Denizli daha önce Galatasaray, Alemannia Aachen, Kocaelispor, Türkiye A Milli Takımı, Fenerbahçe, Vestel Manisaspor, Pas ve Persapolis'de görev yapmıştı.

NTVSPOR
8 Ekim 2008 Çarşamba

teşekkürler ReaLiSt HayirLisi ßakaLim :)

istemiyorum ben Mustafa Denizliyi.

Bence ertuğruL daa ii denizLiden....

fenerin hali ortada üstelik daha avrupa macları var gs desen takım ii skibbe tuhaf ve onunda avrupa macları var.sen ligde iyi gidiosun uefadan elenmişsin yani artık yapcak bişeyin yok kadron güsel tek hedefin lig kalmıs.yeni adam getirsen napcak seni tekrar uefa yamı sokcak.bırak dokunma teknik direktöre futbolcuya böle dewam edilsin bu sene.durduk yere bu kadar kaos yaratmak bosuna.artık yönetimin aynaya bakması lazım..

Mustafa Denizli Beşiktaş ile el sıkıştı
ÖVÜNÇ ÖZDEM / İSTANBUL,(DHA)

Beşiktaş'ta dün istifa eden teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ardından teknik direktör arayışlarına hızlı bir şekilde devam eden Siyah Beyazlı yönetim kararını verdi.

Siyah-Beyazlı Kulüp eski millİ takım teknik direktörlerinden Mustafa Denizli ile anlaşmaya vardı. Dün akşam ve bugün yapılan görüşmeler sonrası, tecrübeli teknik adamın Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olmasına karar veren Siyah Beyazlı yöneticiler, Denizli ile cuma gününe kadar resmi şözleşmeyi imzalayacaklar.

Mustafa Denizli ve Beşiktaş'ın adı daha önceki dönemlerde de birlikte anılmIş, ancak tecrübeli teknik adam Siyah Beyazlı takımda bugüne kadar görev yapamamıştı. Denizli'nin son olarak Ertuğrul Sağlam'ın göreve başladığı 2007-2008 sezonu öncesi siyah Beyazlı takım ile anlaşabileceği gündeme gelmişti.

Öte yandan Mustafa Denizli'nin yardımcılığına Beşiktaş'ın eski futbolcularından Sergen Yalçın'ın getirileceği ve bu anlaşmanın da sağlandığı belirtildi.

kaynakhttp://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&KategoriID=&ArticleID=1000601&Date=08.10.2008&b=Mustafa Denizli Besiktas ile el sikisti&ver=73

BEŞİKTAŞA HAYIRLI OLSUN.....

Lucesku'nun qeLmemesine Sevindim :D

Zor bi Teknik Adam.. Umarım Tekrar GS ye GeLir Luce ..

Denizli HayIrLı Olsun Çarşı. . .

Beşiktaş adına hayırlı uğurlu olsun galatasaray , fenerbahçe
derken şimdi de beşiktaşa attı kapağı mustafa hoca : (

El birliğiyle iyi adamları yokettiniz helâl olsun size! BIrakın bu takımın yakasını artık. En başta Serdar Bilgiliyi türlü oyunlarınla yedin bitirdin. sonra sırasıyla lucescu, rıza, ertuğrul. Beşiktaşa başarı getirecek adamların hepsini sildin. Bu taraftar ne seni ne de Denizliyi istiyor. Çekin gidin artık.

İşte bu çok iyi oldu..Ben zaten luceden daha çok denizliyi istiordum..Şimdi ligtv maç esnasından yorumcu başka hoca bulsun :durdurun..Çünkü maçları denizli yorumluordu :D:D

hayırlısı olsun demekten başka yapacak birşey yok

ben beşiktaşlı olsam ve bu adam bjk nin teknik direktörü olsa kesin bırakırdım takımı.

Geri