Musluk Tamiri

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Kendi musluğumuzu tesisatçı çağırmadanda tamir edebiliriz.. Nasıl mı?

Aşağıda görsel olarakta ifade edeceğimiz kendi el becerimizle tamirinin mümkün olduğunu göreceksiniz..

Tabi ki birkaç el aletimizinde olması gerektiğini hatırlatırım..

Musluklar devamlı kullanımdan dolayı bir süre sonra ya contaları yada salmastraları zarar görür.

Bunun için öncelikli damlatmaya başlıyan muslukların kafalarını söküp contayı değiştirmek gerekir. Ama bazen buda kafi gelmez yada geç kalınmıştır.. Zorlamadan dolayı salmastranın iç dişleri hasar görmüş ve çok zor döner hale gelmiş olabilir. Bu zamanda da komple kafayı değiştirmekten başka çare yoktur.

Su akıtan aç-kapa musluklar nasıl tamir edilir?

Musluğum su akıtıyor, ne yapabilirim?

Sifon su kaçırıyor, nasıl tamir ederim?

Tıkanan lavabo nasıl açılır?

Lavabomun etrafından su sızıyor, nasıl engellerim?

Bence hiç bulaşmasınlar bu işe...en iyisi bir tamirci çağırmak :)Hem daha kısa sürer hem gerçekten tamir olmuş olur

"Bu iş tam bana göre"
demek isterdim ama perdeleri takmaktan başka elimden birşey gelmiyor :melek

güzeL bir çözüm oLmuş
adeta yemek tarifi gibi=)

Detaylı bilgi ekledim musluk tamir edemeyen erkek kalmasın :p

Ben geçenlerde tamir ederim diye kombinin su vanasını sıkıtım çok sıkmısım patladı boru kombiyi bakıma aldılar :laugh:

Bana Gelin Çok Az ParaDa Anlaşırız Benim Altın BileziklerDen Bir Tanesi Su Tesisatçılığı :)
Ama Terzi Kendi Söküğünü Dikemezmiş İşte ValiDe Sultan Bir Musluk İçin Az UğraşmmaDı Benle :p

''Bekara karı :) boşaması kolay derler'' Öle bakmakla olmuyor o tesisatın okulunu okudum hayatımın 5 senesini verdim Öle pasta börek tarifi gibi yazılar yazarsanız beni kızdırırsınız :angry:
Her işin ilmi vardır galvanizli borunun dişini armatürün içinde kırarsanız vereceğiiniz 5 lira size 20 liradan aşşağı patlamaz 5 dakikada bitecek işlen size 1 saate patlar yani biliyorsanız yapın eğer tecrübeniz yoksa hiç bulaşmayın zararlı çıkarsınız yoksa : )

Geri