mazlum5
Banned
- Reaction score
- 0
MUNZUR ağa baş marabası tarafından foruma üye yapılırken ikna edilmesi lazım. Ayağını gazdan hiç çekmeyen baş maraba ağaya formu tanıtıyor.
Baş maraba : Ağam sana forumun merasını satın alalım gücün kudretin her şeye yeter.
Ağa : Loo eyide ben buraların yabancısıyam hele bir anlat bakalım bu forumun arsası marabası nedir kimdir ?
Baş maraba :Ağam önce forum kurallarına göre üye ol bütün toprakları alınca kuralları değiştiririz. Forumdaki mera ; sanal mera ağam topic diye parsellere ayrılmış
Ağa :Topic nedür loo ?
Baş maraba : Ağam valla bende anlamadım ecnebice şöyle başparmağınla işaret parmağını birleştiriyorsun öyle bişey işte
Ağa : loo sen Harranlı koskoca seyfo ağaya top ağamı ol diyisen ?
Baş maraba : Ağam burada topluk, topluluk falan yok kimse sana baş kaldıramaz
Ağa : Loo destur almadan edepsiz edepsiz gonuşma govarım seni marabalıktan
Baş maraba : Ağam kulun köpeeen olayım
Ağa : Zırlamada zembereği bozuk saatler gibi anlat hele
Baş maraba : Ağam işte kabaca böyle forum işte zamanla alışır buradakiler sana böylece foruma ağalık düzenini getiririz ufak ufak
Ağa : Sen bu forumdan kimleri tanırsın marabalar kimlerdendir
Baş maraba :
PaSaKLI - Forumun dişcisidir ağam evlenme yaşı gelenlerin dişlerini sayar ağam. Yaş tayini yapar .Koyunbaba tarikatındanmış eskiden.
react0r- Forumun koca karı büyücüsü ağam aksakallarına aldanma
sonic- Ağam bu forumun kurbağası. Sahte prens ayaklarına yatıp kızlar onu öpsün diye vıraklıyor ortalıkta
aysenur83- Bu evliya gillerden çok efendi bir kardeşimiz ağam
εگмεя - Ağam ben bunu anlayamadım seninle evlenmeye kalkar bak başlık parası ister üstüne de vergisini alır muhasebecimidir maliyecimidir dikkatli ol ağam
mazlum5- Ağam forumun en tehlikeli elemanı. Bir ara imam diye dedikodusu çıktı bunun öğretmenmiymiş neymiş anlayamadım ben kominist yetiştiriyor sanırım sana ters düşer bu . Sahte şeyh de olduğu söyleniyor.
Ağa : Loo hepsini gözüm tutiyda bu hocayı pek tutmayi. Sağlam papuç değil heral. Yohhkkk ben şıh olup senin nikahları kıyamm derseee amenna yoksa arsasını tarlasını satın alıp govarım buralardan. Baktım uslanmadı bide kötek
Baş maraba :Ağam üye olacaak da bunnar avatar denen bi şey istiyolar
Ağa ne demekmiş lo?
Baş maraba :Resimmiş ağam.İlla resim koyacakmışız.
Ağa :Yok mu şöle yakışıklı bi resmim la kıro
Baş maraba : Ağam çok var da hiç yakışıklı yok
Ağa :Ne demek istersin sen maraba??
Baş maraba :Ağam yanlış anlama köy yerinde marabalarından biri çektiydi resmini siyah-beyaz.Bi tek onlar var.Yoksa ağam siz bu yakışıklılıklaköydeki Pittlerin Brad'i geçersin valla
Ağa :Haşşöle.Kendine gel maraba Brad de kim oluyor.O da k.çı boklu bi maraba.Ha çek kenara şöyle.Güzelliğimizi gösterek la.
baş maraba ile seyfo ağa footğrafcıya giderler
Baş maraba :Ağam
Ağa : Ne var la?
Baş maraba :Ağaaaaammmmm
Ağa :Sölesene la kıro çarpacam şimdi
Baş maraba :Ağam bilikte çekilek mi?
Ağa :Olmaz
Maraba :Niye ama?
Ağa : Görüntümü bozirsen
Maraba :
Ağa :Gel la zırlama zibidi

Ağa :tamam ulan bi de tabela hazırlayak
Baş maraba:Ne için ağam
Ağa:E bu forumu ele geçirmiyecek miyik
Baş maraba:Evet ağam
Ağa:e o zaman yeni köy kurak lo bak ben tabelayı yaptırdım nası olmuş

Baş maraba : ağam bide imza atmamız lazım
Ağa : Ne imzası Loo
Baş maraba : ağam imzasız olmazmış
Ağa : imzam yoktir parnak bassam olir mi?
Baş maraba : olur ağam sen bas şuraya parmağını
Baş maraba : E hadi hayırlısı artık ağam attık o zaman köyün temellerini
Ağa : hemen kap gel ordan bi deve de keselim de girelim artik şuraya
Baş maraba : hemen ağam
ismini kullandigim arkadaslar umarim rahatsiz olmazlar :hhter
Baş maraba : Ağam sana forumun merasını satın alalım gücün kudretin her şeye yeter.
Ağa : Loo eyide ben buraların yabancısıyam hele bir anlat bakalım bu forumun arsası marabası nedir kimdir ?
Baş maraba :Ağam önce forum kurallarına göre üye ol bütün toprakları alınca kuralları değiştiririz. Forumdaki mera ; sanal mera ağam topic diye parsellere ayrılmış
Ağa :Topic nedür loo ?
Baş maraba : Ağam valla bende anlamadım ecnebice şöyle başparmağınla işaret parmağını birleştiriyorsun öyle bişey işte
Ağa : loo sen Harranlı koskoca seyfo ağaya top ağamı ol diyisen ?
Baş maraba : Ağam burada topluk, topluluk falan yok kimse sana baş kaldıramaz
Ağa : Loo destur almadan edepsiz edepsiz gonuşma govarım seni marabalıktan
Baş maraba : Ağam kulun köpeeen olayım
Ağa : Zırlamada zembereği bozuk saatler gibi anlat hele
Baş maraba : Ağam işte kabaca böyle forum işte zamanla alışır buradakiler sana böylece foruma ağalık düzenini getiririz ufak ufak
Ağa : Sen bu forumdan kimleri tanırsın marabalar kimlerdendir
Baş maraba :
PaSaKLI - Forumun dişcisidir ağam evlenme yaşı gelenlerin dişlerini sayar ağam. Yaş tayini yapar .Koyunbaba tarikatındanmış eskiden.
react0r- Forumun koca karı büyücüsü ağam aksakallarına aldanma
sonic- Ağam bu forumun kurbağası. Sahte prens ayaklarına yatıp kızlar onu öpsün diye vıraklıyor ortalıkta
aysenur83- Bu evliya gillerden çok efendi bir kardeşimiz ağam
εگмεя - Ağam ben bunu anlayamadım seninle evlenmeye kalkar bak başlık parası ister üstüne de vergisini alır muhasebecimidir maliyecimidir dikkatli ol ağam
mazlum5- Ağam forumun en tehlikeli elemanı. Bir ara imam diye dedikodusu çıktı bunun öğretmenmiymiş neymiş anlayamadım ben kominist yetiştiriyor sanırım sana ters düşer bu . Sahte şeyh de olduğu söyleniyor.
Ağa : Loo hepsini gözüm tutiyda bu hocayı pek tutmayi. Sağlam papuç değil heral. Yohhkkk ben şıh olup senin nikahları kıyamm derseee amenna yoksa arsasını tarlasını satın alıp govarım buralardan. Baktım uslanmadı bide kötek
Baş maraba :Ağam üye olacaak da bunnar avatar denen bi şey istiyolar
Ağa ne demekmiş lo?
Baş maraba :Resimmiş ağam.İlla resim koyacakmışız.
Ağa :Yok mu şöle yakışıklı bi resmim la kıro
Baş maraba : Ağam çok var da hiç yakışıklı yok
Ağa :Ne demek istersin sen maraba??
Baş maraba :Ağam yanlış anlama köy yerinde marabalarından biri çektiydi resmini siyah-beyaz.Bi tek onlar var.Yoksa ağam siz bu yakışıklılıklaköydeki Pittlerin Brad'i geçersin valla
Ağa :Haşşöle.Kendine gel maraba Brad de kim oluyor.O da k.çı boklu bi maraba.Ha çek kenara şöyle.Güzelliğimizi gösterek la.
baş maraba ile seyfo ağa footğrafcıya giderler
Baş maraba :Ağam
Ağa : Ne var la?
Baş maraba :Ağaaaaammmmm
Ağa :Sölesene la kıro çarpacam şimdi
Baş maraba :Ağam bilikte çekilek mi?
Ağa :Olmaz
Maraba :Niye ama?
Ağa : Görüntümü bozirsen
Maraba :
Ağa :Gel la zırlama zibidi

Ağa :tamam ulan bi de tabela hazırlayak
Baş maraba:Ne için ağam
Ağa:E bu forumu ele geçirmiyecek miyik
Baş maraba:Evet ağam
Ağa:e o zaman yeni köy kurak lo bak ben tabelayı yaptırdım nası olmuş

Baş maraba : ağam bide imza atmamız lazım
Ağa : Ne imzası Loo
Baş maraba : ağam imzasız olmazmış
Ağa : imzam yoktir parnak bassam olir mi?
Baş maraba : olur ağam sen bas şuraya parmağını
Baş maraba : E hadi hayırlısı artık ağam attık o zaman köyün temellerini
Ağa : hemen kap gel ordan bi deve de keselim de girelim artik şuraya
Baş maraba : hemen ağam
ismini kullandigim arkadaslar umarim rahatsiz olmazlar :hhter