MuNZuR aga foruma üye oluyor

mazlum5

Banned
Reaction score
0
MUNZUR ağa baş marabası tarafından foruma üye yapılırken ikna edilmesi lazım. Ayağını gazdan hiç çekmeyen baş maraba ağaya formu tanıtıyor.

Baş maraba : Ağam sana forumun merasını satın alalım gücün kudretin her şeye yeter.

Ağa : Loo eyide ben buraların yabancısıyam hele bir anlat bakalım bu forumun arsası marabası nedir kimdir ?

Baş maraba :Ağam önce forum kurallarına göre üye ol bütün toprakları alınca kuralları değiştiririz. Forumdaki mera ; sanal mera ağam topic diye parsellere ayrılmış

Ağa :Topic nedür loo ?

Baş maraba : Ağam valla bende anlamadım ecnebice şöyle başparmağınla işaret parmağını birleştiriyorsun öyle bişey işte

Ağa : loo sen Harranlı koskoca seyfo ağaya top ağamı ol diyisen ?

Baş maraba : Ağam burada topluk, topluluk falan yok kimse sana baş kaldıramaz

Ağa : Loo destur almadan edepsiz edepsiz gonuşma govarım seni marabalıktan

Baş maraba : Ağam kulun köpeeen olayım

Ağa : Zırlamada zembereği bozuk saatler gibi anlat hele

Baş maraba : Ağam işte kabaca böyle forum işte zamanla alışır buradakiler sana böylece foruma ağalık düzenini getiririz ufak ufak

Ağa : Sen bu forumdan kimleri tanırsın marabalar kimlerdendir

Baş maraba :

PaSaKLI - Forumun dişcisidir ağam evlenme yaşı gelenlerin dişlerini sayar ağam. Yaş tayini yapar .Koyunbaba tarikatındanmış eskiden.

react0r- Forumun koca karı büyücüsü ağam aksakallarına aldanma

sonic- Ağam bu forumun kurbağası. Sahte prens ayaklarına yatıp kızlar onu öpsün diye vıraklıyor ortalıkta

aysenur83- Bu evliya gillerden çok efendi bir kardeşimiz ağam

εگмεя - Ağam ben bunu anlayamadım seninle evlenmeye kalkar bak başlık parası ister üstüne de vergisini alır muhasebecimidir maliyecimidir dikkatli ol ağam

mazlum5- Ağam forumun en tehlikeli elemanı. Bir ara imam diye dedikodusu çıktı bunun öğretmenmiymiş neymiş anlayamadım ben kominist yetiştiriyor sanırım sana ters düşer bu . Sahte şeyh de olduğu söyleniyor.

Ağa : Loo hepsini gözüm tutiyda bu hocayı pek tutmayi. Sağlam papuç değil heral. Yohhkkk ben şıh olup senin nikahları kıyamm derseee amenna yoksa arsasını tarlasını satın alıp govarım buralardan. Baktım uslanmadı bide kötek

Baş maraba :Ağam üye olacaak da bunnar avatar denen bi şey istiyolar

Ağa ne demekmiş lo?

Baş maraba :Resimmiş ağam.İlla resim koyacakmışız.

Ağa :Yok mu şöle yakışıklı bi resmim la kıro

Baş maraba : Ağam çok var da hiç yakışıklı yok

Ağa :Ne demek istersin sen maraba??

Baş maraba :Ağam yanlış anlama köy yerinde marabalarından biri çektiydi resmini siyah-beyaz.Bi tek onlar var.Yoksa ağam siz bu yakışıklılıklaköydeki Pittlerin Brad'i geçersin valla

Ağa :Haşşöle.Kendine gel maraba Brad de kim oluyor.O da k.çı boklu bi maraba.Ha çek kenara şöyle.Güzelliğimizi gösterek la.

baş maraba ile seyfo ağa footğrafcıya giderler

Baş maraba :Ağam

Ağa : Ne var la?

Baş maraba :Ağaaaaammmmm

Ağa :Sölesene la kıro çarpacam şimdi

Baş maraba :Ağam bilikte çekilek mi?

Ağa :Olmaz

Maraba :Niye ama?

Ağa : Görüntümü bozirsen

Maraba :

Ağa :Gel la zırlama zibidi

Ağa :tamam ulan bi de tabela hazırlayak

Baş maraba:Ne için ağam

Ağa:E bu forumu ele geçirmiyecek miyik

Baş maraba:Evet ağam

Ağa:e o zaman yeni köy kurak lo bak ben tabelayı yaptırdım nası olmuş

Baş maraba : ağam bide imza atmamız lazım

Ağa : Ne imzası Loo

Baş maraba : ağam imzasız olmazmış

Ağa : imzam yoktir parnak bassam olir mi?

Baş maraba : olur ağam sen bas şuraya parmağını

Baş maraba : E hadi hayırlısı artık ağam attık o zaman köyün temellerini

Ağa : hemen kap gel ordan bi deve de keselim de girelim artik şuraya

Baş maraba : hemen ağam

ismini kullandigim arkadaslar umarim rahatsiz olmazlar :hhter

eline sağlık :D:D

bunu yazan benim .

hem burda hoca mı var da "şu hocayı da gözüm tutmadı diyor ağa ;)
bari komple düzeltip öyle yazsaydın buraya

dimi ama

Eline SaqLIK .. :D :)

uğraşan o değil benim yalnız , dikkatli okursanız sizde aşağıdaki bölümlere uymuyor zaten nickler
PaSaKLI - Forumun dişcisidir ağam evlenme yaşı gelenlerin dişlerini sayar ağam. Yaş tayini yapar .Koyunbaba tarikatındanmış eskiden.

react0r- Forumun koca karı büyücüsü ağam aksakallarına aldanma

sonic- Ağam bu forumun kurbağası. Sahte prens ayaklarına yatıp kızlar onu öpsün diye vıraklıyor ortalıkta

aysenur83- Bu evliya gillerden çok efendi bir kardeşimiz ağam

,, alıntıdır yaz bari

eline sağlık mazlum
aştın kendini:)

bence de aştı , konuyu yazan benim tşk alan o pihh

uzun olmus ama guselde olmus dingiller köyu ehueh emege saygı

s_biricikk' Alıntı:
:) konuyu baska bir forum sitesinde bizzat ben kendim yazdım. hemen link vereyim , tarih ve saate de dikkatli bakınız . kim yazmış acaba

http://forum.zevzek.org/index.php?showtopic=47658

;)

kardesim fazla olmaya basladin sen ama
senin baska yerden almadigin ne malum?
4 mesaj yazmissin dördunude benim actigim konuya yazmissin
sen kendin önce bi forumu sömurgemeyi birak bi tsk et bi iki konu ac sonra gel burda ne yazarsan yaz konuya o kadar mod arkadas bakmis kimse seni takmamis cunku sen somurgeciler sinifindasin su an

bu arada forum adresi vermek yasak!!!!!!!!

ben bi yerden almadım konuyu ,, kendim yazdım . ayrıca ben senin bunu buraya yazmana bişey demiyorum bilakis onure oldum , ama isimleri değiştirmişsin güzel de isimlerin karsısında kullandıgın kısa tanıtımlar sizinle alakasız bunu diyorum . misal benimkinde starmaster forumun kurbagası yazıyodu çünkü gercekde de kurbaga sever bi arkadasımız oldugu için öyle yazdım. senin yazdıgın kişi de mi kurbaga delisi ?

yani sen de isimlerin karsısında onlara uyan tanıtımlar yazsan daha bi yakısıklı dururdu konun . yoksa derdim konuyu niye buraya açtığın değil . bu kadar hiddetlenmene de gerek yok ;)

ben bi yerden almadım konuyu ,, kendim yazdım . ayrıca ben senin bunu buraya yazmana bişey demiyorum bilakis onure oldum , ama isimleri değiştirmişsin güzel de isimlerin karsısında kullandıgın kısa tanıtımlar sizinle alakasız bunu diyorum . misal benimkinde starmaster forumun kurbagası yazıyodu çünkü gercekde de kurbaga sever bi arkadasımız oldugu için öyle yazdım. senin yazdıgın kişi de mi kurbaga delisi ?

yani sen de isimlerin karsısında onlara uyan tanıtımlar yazsan daha bi yakısıklı dururdu konun . yoksa derdim konuyu niye buraya açtığın değil . bu kadar hiddetlenmene de gerek yok ;)

Geri