[MULTI] RECOİL - Süper Tank (PC) [HF/RP]

W.PiTToN

W.C.ConsuAllen
Altın Üye
Reaction score
0
------------RECOİL-------------------------

Recoil (Süper bir Tankla Savaş oyunu)

recoil.jpg

recoil_screen002.jpg

Benim en sevdiğim oyunlardan biri.
Sizinle paylaşmak istedim.
Hiç bir yerde bulamazsınız.
Kendi derlemem.

Klasör içine oyunun hilelerini de koydum.(Şifre txt.)

Rar dosyalar toplam 177 mb
açılınca 340 mb oluyor.

exe.yi açınca karşınıza bi pano gelecek
buradan yukarıdan opsiondan 1024x768 i seçin
ve Game den start a basın.
Oyunun Hileleri:
Oyun sırasında [Ctrl] X tuşlarına bastıktan sonra aşağıdaki kodları kullnabilirsiniz.
Kodları büyük-küçük harflere dikkat ederek yazın.

Kod Sonuç
Cavalry Ölümsüzlük
CAVALRY Ölümsüzlük
Hemmit Tüm silahlar
Medic Tüm kalkanlar
HEALTH Full sağlık
Ammo Sınırsız cephane
AMMO Sınırsız cephane
killjoy Extra hover tech

RECOİL - Süper Tank (PC) - Kurulum Gerektirmez
Hotfile Download (Kendi Uploadım)
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Recoil.rar

Şifre falan YOK-Diğer Linkler Buluntudur(sorumlu değilim)

....

Teşekkür hiçte zor birşey değil fakat insanların online olmadığı saate denk geldin galiba =) Oyunu çektim fakat ofiste olduğumdan ne kurabildim ne oynayabildim. akşam evde deneyeceğim. Bir sorunum olursa en erken yarın post atabileceğim. Ellerine sağlık dostum. Bu arada PS3 emulatörü araştırıyor isen bilgilerini bizimle de paylaş lütfen :D

Teşekkür hiçte zor birşey değil fakat insanların online olmadığı saate denk geldin galiba =) Oyunu çektim fakat ofiste olduğumdan ne kurabildim ne oynayabildim. akşam evde deneyeceğim. Bir sorunum olursa en erken yarın post atabileceğim. Ellerine sağlık dostum. Bu arada PS3 emulatörü araştırıyor isen bilgilerini bizimle de paylaş lütfen :D
Teşekkürler Dostum, PS3 konusunu araştırmıyorum ama şöyle bir yazı gördüm
bak istersen:
linux işletim sisteminin yayınladıgı yellow dog 5.0 ps3 adlı yazılımdsdan bahsedicem
-program pcdede çalışıyor boyutu 4 GB şu şekil bir şey indirlen program data diski olarak dvd ye yazdırıldıktan sonra cd pc ye takıp pcyi resetledinizde karşınıza ps3 menüsü ve hatta tam anlamıyla bir ps3 geliyor.
-oyunları çalıştırıomu onu bilmiorum(heralde bide bluray lazım onun için) fakat pc ye kurulmuyor pcye cdyi takıp reset attıktan sonra vaşka bir işletim sistemi olarak başlıyor ve windows zarar görmüyor
programa ulaşmak istiyenler bu linkten ulaşabilir
download
Yellow Dog Linux 5.0 FOR PS3 download here.... if you need it. - AfterDawn: Forums

recoil_screen001.jpg

recoil_screen006.jpg

recoil_screen002.jpg

recoil_screen004.jpg

Recoil, classic 3d shooter made by Zipper Interactive, first released 1998/99.

This release is COMPLETE with the original game CD music missing from the other ISO's that have been seeded before.

This is a NERO image, to burn it you need Nero 6 or another program that can read Neros image format.

To get the CD music to play during the game you MUST burn the game to a physical cd and keep it in your cd-rom, it will not work using daemon tools although you can install the game that way.

The game installs and works fine in all Windows versions, including XP x64. Make sure you select complete installation with the avi files and make sure you go into game options and turn on all effects and put everything to HIGH quality.

recoil.jpg

recoil.jpg

recoil1.jpg

recoil2.jpg

recoil3.jpg

recoil4.jpg

Download
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Recoil.rar
Oyunun Hileleri:
Oyun sırasında [Ctrl] X tuşlarına bastıktan sonra aşağıdaki kodları kullnabilirsiniz.
Kodları büyük-küçük harflere dikkat ederek yazın.

Kod Sonuç
Cavalry Ölümsüzlük
CAVALRY Ölümsüzlük
Hemmit Tüm silahlar
Medic Tüm kalkanlar
HEALTH Full sağlık
Ammo Sınırsız cephane
AMMO Sınırsız cephane
killjoy Extra hover tech
...

sen sağol evet güzel oyun

Geri