Muhtaçlara Yardım Derneği..+18..ve diğerleri

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0

Adam otele gitmiş, resepsiyondaki görevliye "Odama kaliteli bir şişe viski bir de kadın gönderin" diyerek odasına çıkmış.. Kısa bir müddet sonra odasının kapısı çalınmış, adam yataktan kalkarak kapıyı açmış. Karşısına 'Muhtaçlara Yardım Derneği' üniformalı gösterişli bir kadın çıkmış.
"Bir kadın ihtiyacınız oldu değil mi?.."
"Şeyy.. Evet.." Kadın soyunmaya başlamış, tam çırılçıplak kalacakken
"Sormayı unuttum" demiş, "Evli misiniz?.."
"Evet!.." Kadın hemen giyinmeye başlamış,
"N.. Ne oluyor" demiş adam yutkunarak,
"Sadece ihtiyacı olanlara veriyoruz" diye cevap vermiş kadın, "Gözü doymayan sefillere değil..!" :clap

Uzun Göğüslü Kadın

İç çamaşırı satan mağazada kadının biri sutyen seçerken tezgâhtar kız müşterisinin göğüslerinden birinin diğerinden çok uzun olduğunu fark etmiş.. Çok şaşırarak "Neden?.." diye sormuş..
"Ah sormayın.." demiş kadın, "Kocam göğsümün ucu ağzında olmadan uyuyamaz.."
"Benimki de.." demiş tezgahtâr kız... "Ama benimkiler eşit büyüklükteler.." "O zaman ikinizin aynı yatakta yattığınıza bahse girerim..!":clap

" Sert Bişey Olsun.."

Çapkın mı çapkın delikanlı barın önündeki sandalyede oturan müthiş güzellikteki fıstığı görünce dayanamamış, heyecandan titreyerek yanına oturmuş, "Size ne sunabilirim?.." diye sormuş..
"Fark etmez.." demiş kız kıkırdayarak, "Sert bir şey olsun.."
Delikanlı gülümsemiş, fıstığın kulağına eğilmiş,
"Tamam.." demiş, "İçkiden önce mi yoksa sonra mı arzu edersiniz?.." :durdurun

Kadınlar ve Yaşları

08, 18, 28, 38, 48 yaşlarındaki bayanların aralarındaki fark nedir?
08 yaşında onu yatağa götürüp bir masal anlatırsınız..
18 yaşında bir masal anlatıp onu yatağa götürürsünüz..
28 yaşında yatağa götürmek için herhamgi masal anlatmanıza gerek yoktur..
38 yaşında o size bir masal anlatıp yatağa götürür..
48 yaşında ona sonu gelmeyen hayli uzun bir masal anlatıp yatağa gitmekten sıyırırsınız... :clap

Erken..

- Ağbi hayırdır... Sabahın altısında Bosch bayisinin önünde ne işin var?
- Birader sorma... Bende erken Bosch alma olayı var da...! :durdurun

Dolandırıcı

Kadın gece yarısı ıssız sokaktaki evine dönerken adamın biri kolundan yakalayıp az ötedeki parka sürüklemiş ve çalı yığınının arkasına yatırmış.. Pantolonunu aşağı doğru indirip kadının üzerine çullanmış..
"İmdaat!.. Yardım edin.. Dolandırıcıı var!" diye çığlık atmış kadın.. Adam ayaklarına kadar inen pantolonu ile ayağa kalkmış..
"Aptal!"demiş, "Ben dolandırıcı değil, tecavüzcüyüm!"
"Sensin aptal!"demiş kadın, eliyle işaret ederek.. "Ulan bu kadarcık şeyle tecavüz mü olur. Bu resmen dolandırıcılık!.." :durdurun

:)

iki tanesini biliyordum ama diğerlerini yeni duydum eline sağlık :):):)

sonuncu güzlmiş...

Bosch olayı cok ıyı bı esprı olmus tesekkurler

Geri