Muhammed`in ayak sesleri

icemen

New member
Reaction score
0
Gmuhammed_demirci.jpg

TÜRK futbolunun gelecek vadeden yıldızlarından Muhammed 15 yaş grubunda hem Milli Takım`da, hem de Beşiktaş`ta kaptanlığını sürdürürken şova da devam ediyor. Genç yetenek, cumartesi günü Fenerbahçe ile oynanan ve Beşiktaş`ın 2-0 kazandığı, 15 yaş grubu takımında ortaya koyduğu futbolla izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Boyu 1 metre 65 cm`ye ulaşan ve kilosu oturan Muhammed`in yeni sezon başında A Takım`a çıkarılması planlanıyor.
Haber1903

MAAŞALLAH Türk futbolu için oyna Muhammed

oynar da diğer oyuncular da gaza gelip iyi bir şeyler yapmaya çalışırlar inşallah:cool:

Barcelona almayı planladığı çocuk değilmi.. birçok kez yayınlara çıktı diye almaktan vazgeçti...
ayrıca ilk maça çıktığında şımarır buda ...

İnönüde maça gittiğim vakitler izleme şansı buldum bir çok kez. top toplayıcı olarak çok görev alıyodu. devre aralarında alır topu ayağına döktürür. Allah vergisi bi yeteneği var, topa mükkemmel bi hakimiyeti var. Karakter olarak çok iyi yetiştirmeleri lazım adaşımı

yürü be muhammed, kim tutar seni?

:) abartmışlar batuhan bile şans bulamazken mustafa denizlinin muhammede forma vermesi olası gelmiyor bana!

Sonunun Küçük İbo gibi olmasından korkuyorum =) Şımarmazsa Messi gibi olur maşallah.

beşiktaşa faydası olanı Başkan istemez.Bişey yapar engeller.

Bende bir kaç kez seyretme şansı buldum.Gerçek bir yetenek.Çok keyif aldım.aynen bir zamanlar sergeni seyredeerken keyif aldığım gibi

Muhammed'e seneLerce özeL oLarak iLgi gösteriLiyor.. İnşaLLah Beşiktaşımıza uzun seneLer LayıkıyLa hizmet eder..

seni A takımda görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz minik kartal..

Geri