- Reaction score
- 0
Şunları da ben şikayet(hazırda kafa iyiyken ) edıyım.Şikayet değil elbette.Ama bu saatte biraz keyfimiz yerine gelsin=)
En azından bir yönetici
şikayet etse nasıl olurdu dıye bir soru kalmasın aklınızda
işte böyle olurdu
1- Şu siteyi hackleyin muhabbeti : Bir ara gunde 20 konu acılıyordu su sıralar 1 yada 2
(cok memnunum bu sayıdan onuda belırtıyım.Hiç olmasa öncekine göre cok cok iyi... )
Allahını seven su sıteyi hacklesin .Bak benım elımden gelse alayını sileridm bu alemden....Bunu 57847584578475 kişiye dagıtalım ki görevimizi yapalım kardeşler.!!!
2- Rütbe muhabbeti.Abi kac yıldız olunca kac mesajın oluyo ?nedir durum benim
yıldızım az.Benımkınde nıye yabancı yazıyo.Başkasında betmen yazıyo.Benım
nıckımın altına supermen yazsanız olur mu?
3-Teşekkür ve emeğe saygı muhabbeti ;Abi niye mesajlarıma yorum yapmıyolar .Niye teşekkur etmıyolar.Bir daha konu acmıyacam boyle giderse ona göre haaa..
4-Kurbağa Muhabbeti ;Abi resim yerine kurbaga var;Buna çözüm bulun yaa olmuyor böyle valla.. gunde 3-4 konu yada mesaj
5-İmza Muhabbeti aslında 1 numaralı konu bu olmalıydı ama imzalar sonuncu kez kaldırıldıgından beri hıc kalmadı Ama gunde 10 tane soru gelıyordu en azından.
İMZALARIMIZA NE OLDUUUUUUUUUU diye
6-Smileylar değişsin mi muhabbeti;''Bu smıleylardan sıkıldık yada bu smıleylar yerıne
daha güzellerini kullansak'' diye her 2-3 gunde bir konu acılır.Anket düzenlenir
7-Konularımı kim sildi muhabbeti; Abi konularım neden sılınıyor neden kapatıldı.Hemen acıklama beklıyorum benım ki silindiyse (link verir)
şunun ki neden sılınmedi?
8-Ben niye banlandım muhabbeti(buna bişey yazmıyacam.)
Aklına başka bişey gelen olursa yazabılır ( tabi yönetici arkadaşlar ) ;P
En azından bir yönetici
şikayet etse nasıl olurdu dıye bir soru kalmasın aklınızda
işte böyle olurdu
1- Şu siteyi hackleyin muhabbeti : Bir ara gunde 20 konu acılıyordu su sıralar 1 yada 2
(cok memnunum bu sayıdan onuda belırtıyım.Hiç olmasa öncekine göre cok cok iyi... )
Allahını seven su sıteyi hacklesin .Bak benım elımden gelse alayını sileridm bu alemden....Bunu 57847584578475 kişiye dagıtalım ki görevimizi yapalım kardeşler.!!!
2- Rütbe muhabbeti.Abi kac yıldız olunca kac mesajın oluyo ?nedir durum benim
yıldızım az.Benımkınde nıye yabancı yazıyo.Başkasında betmen yazıyo.Benım
nıckımın altına supermen yazsanız olur mu?
3-Teşekkür ve emeğe saygı muhabbeti ;Abi niye mesajlarıma yorum yapmıyolar .Niye teşekkur etmıyolar.Bir daha konu acmıyacam boyle giderse ona göre haaa..
4-Kurbağa Muhabbeti ;Abi resim yerine kurbaga var;Buna çözüm bulun yaa olmuyor böyle valla.. gunde 3-4 konu yada mesaj
5-İmza Muhabbeti aslında 1 numaralı konu bu olmalıydı ama imzalar sonuncu kez kaldırıldıgından beri hıc kalmadı Ama gunde 10 tane soru gelıyordu en azından.
İMZALARIMIZA NE OLDUUUUUUUUUU diye
6-Smileylar değişsin mi muhabbeti;''Bu smıleylardan sıkıldık yada bu smıleylar yerıne
daha güzellerini kullansak'' diye her 2-3 gunde bir konu acılır.Anket düzenlenir
7-Konularımı kim sildi muhabbeti; Abi konularım neden sılınıyor neden kapatıldı.Hemen acıklama beklıyorum benım ki silindiyse (link verir)
şunun ki neden sılınmedi?
8-Ben niye banlandım muhabbeti(buna bişey yazmıyacam.)
Aklına başka bişey gelen olursa yazabılır ( tabi yönetici arkadaşlar ) ;P