Hackhell benim ilk üye olduğum forum.
Zaten bilgisayar ve internet dünyası konusunda da çok bilgili olduğumu söyleyemem.
En basit şeyi bile öğrenebilmek için bir sürü soru soırarım.
Ama yine de önce araştırma yapmanın gerekli olduğuna aksi takdirde bir sürü insanı meşgul edeceğime sayenizde kanaat getirdim.
Hatırlıyorum da ilk foruma girdiğimde ben de nasıl konu açılacağını dahi bilmiyordum.
Aslında bebe de değilim ama ilgi alanım bu değildi ki?

Bazıları yaş otuzbeşl yolun yarısı eder demişler ama ben daha yolun başında görüyorum kendimi.
O yüzden de bu tarz şikayetlerin sizi ne denli bunaltmış olduğunu anlayabiliyorum ama şikayet sahiplerine de kızamıyorum işin açıkçası.

Çünkü rapid olayını ilk defa burda duydum. Keza caps , flood , ban , upload v.s gibi terimleri de.
Belki Maxi dışında pek fazla yöneticinin kafasını şişirmedim ama bunda sebep önce takip edip , araştırıp , deneyip sonra uygulamaya çalıştım.
Hala daha da çok paylaşımcı sayılmam. Elbetteki materyal anlamında.
Yani dosya resim gibi upload gerektiren paylaşımlarım hiç yok denecek kadar azdır.
Ama fikir düşünce ya da haber anlamında ben de artık paylaşımcı biri sayılabilirim.
35 yaşında bir arakadaşınız olarak kendimi acemi kategorisine koyuyorum.
Bir de bu pencereden bakın istedim. Bıkkınlığınıza hak veriyorum.
Ama şu anlamda da önemli bir göreviniz var;
Sizler öğreten kişiler olarak bu görevi yapıyorsunuz.
Her yanıtınız aslında bizlere yeni şeyler öğretiyor.
Belki siz sıkılıyorsunuz ama yol gösterdiğiniz insanlar da size saygı duyuyorlar.
Yine de çok iyi tahammül ediyorsunuz size söyliyim.

Sevgiler...