Mucize İlaç Zeytin Çekirdeği

Ben Kimseyi yanLış yönlendirmem arkadaşım yanLış anLamışsın.İnsanların zararına deiL faydaLı işler yaparım:saskin

Kanıt isteyende okusun sende oKu!!
(iha)

Kıymetli arkadaşım ben sana teşekkür ettim sen bana kızmışsın anlaşılan ben seni yanlış ta anlamadım,insanların zararına işler yapıyorsunda demedim eğer mesajımı iyi okusaydın kızgınlıkla değil elinde done varsa merakla ve ilgiyle onları istediğimi anlardın,biz burada fikirlerini,bilgilerini ve duygularını paylaşan arkadaşlarız ayrıca yaptığın açıklamalar için tekrar teşekkür ederim...

daha önce yorum yazmadaım.

Önce bir deneyeyim dedim.

10 senedir eritamatöz antral gastrit sorunum var. Sürekli ilaç alıyorum.

Yaklaşık 1 ay boyunca her gün sabah 5-10 arası çekirdek yuttum. Hiç bir şey değişmedi....

Başka önerin varsa açığım....

ilginç bilgiler..elien sağlık,geçmiş olsun..

benimde midemde yanma var denicem bakalım teşekkürler bilgi için

tabii gastritin,mide ülserinin temelinde artık son yıllarda antibiyotik tedavisi var..zeytin ve zeytinyağının bir çok faydalı olduğu bilimsel temelleri olan, doktorların hep tavsiye ettiği gıdalar..ama zeytin çekirdeği ile ilgili böyle hiç bir şey duymadım..aksine çekirdekler az ihtimalle de olsa tıkanma yapıp apandisite götürmesin diye böyle sert çekirdekleri hiç yememişimdir..

benimde benzer sorunlarım var paylaşımın için saol yarın deneyecem gerçekten saol

ÇOK ÖNEMLİ BİR BİLGİYİ PAYLAŞIYORUM BİZZAT YAŞAYAN VE ARAŞTIRAN OLARAK.

Lütfen öncelikle her duyduğumuza inanmayalım.Ben inandım bi kere ne yapalım. 27.03.09 dan itibaren dört sabah üst üste 7-8 arası zeytin çekirdeği yuttum. Hiç bir faydasını görmediğim gibi zeytinler yaklaşık 40 saat sonra dışkı ile çıkmaya başladılar. Hem de hiç erimeden olduğu gibi geri geliyorlar. Bir de internette sözde bir anestezi uzmanının yazdığı yok efendim zeytin çekirdeği yutmayın barsaklarınızı deler sizi öldürür bilmem ne....epey korktum bu yazıyı gördükten sonra . Bizzat gittim Doç.Ürolog Dr.G.G. ile görüştüm ve işte gerçekler.......

Zeytin çekirdeği yutmak mı? İlk defa duyuyor doktor bunu,komik dedi.Boşuna barsaklarınıza yük dedi. Bir kaç gün içinde dışarı atarsınız dedi. Evet hiç bir faydası olmayan bu şeyi adamlar neden önermiş acaba durmadan. İllaki zeytincidir adam. Başka nasıl olacak. Neyse karar sizin.

Arkadaşlar ben denedim zeytin çekirdeğini bi faydası olmadı biraz araştırdım zeytinin üstünde bir zar varmış bu zarı mide eritmiyormuş bende zeytin yemeyi bıraktım midemde hiçbir sorun kalmadı 2 yıldır midem yanıyodu şimdi çok iyi şükür hiçbir sorun yok, mide önemli bir organ dikkat etmemiz gerekiyor herşeyin fazlası zarar, mideye özellikle sigara, asitli içecekler, yağlı kızartmalar ve soğan gibi zarlı yiyecekler ağır geliyor az tüketmek de fayda var.Mide yanması çok kötü bişey Allah kimseye göstermesin.

bende hastalık yok ama ALLAH razı olsun kardeşim ne olur ne olmaz hayat inişli çıkışlı ne zaman ne olacağı belli olmaz...

Geri