Muş'taki DTP Mitinginde Kan Döküldü...!

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
MUŞ'TAKİ DTP MİTİNGİNDE KAN DÖKÜLDÜ

Esnaf göstericilere ateş açtı, 2 kişi hayatını kaybetti

flaskucukkkk.jpg

Muş'ta DTP'nin kapatılmasını protesto eden göstericilere bir esnaf ateş açtı. Olayda 2 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi de yaralandı. Bulanık ilçesinde DTP’nin kapatılmasını protesto etmek için düzenlenen gösteriye kan bulaştı.

Göstericiler ilçe merkezinde yapılan basın açıklamasının ardından, 700. Yıl Caddesi'ne doğru yürüyüşe geçti. Kalabalık, daha sonra söz konusu cadde üzerinde bulunan bazı iş yeri ve bir bankaya taşlarla saldırdı. Gösteri nedeniyle kepenklerin kapatıldığı ilçede manifaturacı olduğu belirtilen Turan Bilen isimli bir esnaf, işyerini taşlayan göstericilere kalaşnikofla ateş açtı.

Saldırıda Kemal Kayacan ile Nejmi Oral isimli iki kişi yaşamını yitirdi. Olayda 7 kişi de yaralandı.

Yaralıları, Muş'ta tedavi altına alındı.

BUDAN: OLAY BİR ESNAFLA VATANDAŞLAR ARASINDA
Muş Vali Vekili Ali Edip Budan, Bulanık ilçesinde 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili olarak ''Olay, kepenk kapatmayan bir esnafımızla göstericiler arasında yaşanmıştır'' dedi.

Budan, sözlerine, ''Olay, kepenk kapatmayan bir esnafımızla göstericiler arasında yaşanmıştır. Olayda 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Söz konusu esnafımız silahıyla birlikte gözaltına alındı. Silahın Kalaşnikof marka olduğu bilgisini ise henüz teyit edemedik. Ayrıca yaralı vatandaşlarımızdan bir tanesini Elazığ'a sevk ettik. Şu an Muş Devlet Hastanesinde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın daha itidalli davranmasını sağlamaya çalışıyoruz'' diyerek devam etti.

Budan ayrıca, il dışında olan Vali Erdoğan Bektaş'ın da Muş'a gelmek üzere yola çıktığını sözlerine ekledi.

Bu arada, Bulanık ilçe merkezindeki göstericilerin bir banka şubesine daha molotofkokteyli atarak ateşe verdikleri, ilçede izinsiz gösterilerin devam ettiği öğrenildi.

Olay Yerinden Görüntüler İçin Tıklayın

Ekli dosyalar

• flaskucukkkk.jpg
    flaskucukkkk.jpg
    4 KB · Görüntüleme: 2,780
Olacağı buydu,Allah sabır versin,açılıyoruz artık.Açılalım bakalım.

Bunların Olacağını Biliyorduk Zaten AKP Hükümeti Yüzünden Ülke Bölündü ve Bu Ülke Birdaha Birleşemez.

Bunun Sorumlusu Hükümettir..

Artık Tepki Komanın Zamanı Geldi.Ya Onların Hepsi Bu topraklardan Silinecek Ya Biz

Ve Türk Milleti Olarak Bu Esnaf Gibi Eğer Köşeye Sıkışır Zarar Görürsek Bizde Karşılığını Veririz.

"Sorun yok Pişmanlık Yasası Var Devlet Size Ev Arabada Verir Gül Gibi Yaşarsınız."

bu haberler ve olaylar birilerinin işine fena halde yarıyor.

benim dükkanımı taşlasalar bende ateş açarım bunun açılımla ne alakası var çok zeki arkadaşım ne alaka

Helal olsun o esnafa..işallah mahkeme de beraât eder!!!!

Ülke; hükümete sıfıra yakın bir terörle teslim edilmişti şimdi gelinen duruma bakın.....

daha çok kan dökülecek

sıfır terörle teslim edilmiş miş pkk nın o dönem geri çekildiğini bilmiyoruz sanki

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara gıcık oluyorum ....

ama ne yaparsın akp ye muhalefet olsunda ülke yararına olmasın mantığı var işte....

Şimdi iyi protesto eder öbür tarafta.. Ağlayan bağıran kadın her kimse.. Şehitlerin anası babasıda öyle bagırıyor.. Anlar hallerinden..

o bağıran anlarınızı başka şekillerde bağırtacaz hiç merak etmeyin siz.

Sabrımız taşıyo hemde öyle böyle değil.

Halen daha birilerini savunmak adına laf sarfetmeye çalışan kişiler var.Devletimin bekası tehlikeye sokulmuş,millet parçalanma noktasına getirilmiş.Birileri halen ,herşeye rağmen beyin özürlülük yapıp savunmaya geçiyor.Bu gösterilerde kaç tane masum vatandaşımız öldü ses yok.Şimdiye kadar kaç MEHMET verdik kara toprağa ses yok.Bunun karşılığında iki pkk sempatizanı ölüyor birileri savunmaya geçiyor.pkk lıya ağlayan benim MEHMET'im şehit düştüğünde güler.Yazıklar olsun bile diyemiyorum.ALLAH'ım belanızı verecek.Şehit MEHMETÇİKLER'imin kanını size koymayacak.Sen gelip yıllarca biriktirdiklerimle alın terimle biriktirdiklerimle aldığım arabamı,evimi,dükkanımı gözlerimin önünde yakacak kıracak,yok edeceksin ben seni öylece seyredeceğim öylemi.Affedersem namerdim.Aynısını fazlasıyla yaparım.pkklı itlerin emriyle dükkan kapatmamış,saldırıya uğramış adamda kendini savunmuş.Helal olsun.

Esnaf Demokratik Tepkisini Göstermiş...
ÖyLe Başa BöyLe Tarak.

Sanki yavas yavas oyuna geliyoruz gibi, adamlar ic savas istiyor, insallah olmaz

Geri