Msn'im Hacklendi...Yardım Edin!!

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
Şimdi Meseleye Geçelim Az Önce Msnden Bi Kişi Bana " ñ¯a_Á¯aÿ±m¯aÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇᯱÇá§±Çár×ÁÇ á+ÑÇ á£áÇá" Bunu Gönderdi.Kişisel İletine Koy Dedi.Ben Önce Koymadım Sonra Koyayım Dedim Şekil Çıkcak Falan Dedi.Bu Kadar Basit Bi Şeyden Sorun Çıkacağını Düşünmedim.
Fakat Onu Kişisel İletiye Yazdıgım Anda Msn Kapandı.Ve Bi Daha Açamadım. Açılırken Hata Verdi.Acil Yarım İstiyorum.. HH'ye Güveniyorum. Tşk

msnin kilitlendi sanırsam

malesef yok yiğenimin başınada gelmişti sanırsam kendiliğinden açılmıştı

dert etme açılır kim sana gönderdiyse o nicki git onun başının etini ye bence
wallaha ben olsam döverdim

Owfff be kardesim o yöntemleri 3-4 sene once yaparlardı nasıl yedin.Neyse google'dan arat cozumu elbet vardır

ders olsun sana kişilerinin yedeğini almamak ama msn 30 gün içinde açılmassa windows live msn hesabını siler güvenlik açısından

|ву єя¢є|;3123347' Alıntı:
Owfff be kardesim o yöntemleri 3-4 sene once yaparlardı nasıl yedin.Neyse google'dan arat cozumu elbet vardır

valla bu tip şeylere çok dikkat ederim ama yani bi kişisel iletinin koca msni bitireceği aklıma gelmedi. İnş Açılır Çogunluk Açılır Dio Yinede Varsa Direk Çözüm Bilen Yazsın Allah Rızası için

Offfffffffff Açılmıyo Yhaaaaaa Yardım Edinnnnnnn

C:\Documents and Settings\makine ismi\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts

İçinde bulunan ( Desktop.ini ( Yapılandırma ayarları ) ) 'yı sil. Sorun çözülecektir ( eğer devam ederse dizindeki tüm dosyaları sil..

gizli ve sistem dosyalarını göster seçeneğinin seçili olduğundan emin ol, eğer bu dosyayı bulamazsan...

silip yüklemen çözüm olmaz.. evet msn kitlendi, daha doğrusu sadece o makina üstünden yalnızca o adresin açılması engellendi.. belirttiğim klasörün içindeki ini dosyasını veya gördüğün tüm dosyaları silmen gerekli.. başka türlü kilidi kaldırman mümkün değil, format atma yolu var bi de tabiki..:)

silip yüklemen çözüm olmaz.. evet msn kitlendi, daha doğrusu sadece o makina üstünden yalnızca o adresin açılması engellendi.. belirttiğim klasörün içindeki ini dosyasını veya gördüğün tüm dosyaları silmen gerekli.. başka türlü kilidi kaldırman mümkün değil, format atma yolu var bi de tabiki..:)

Dostum Program Ekle/Kaldır Dan Kaldırdım Beta İndirdim Şuan Açtım Herkese Tşk

C:\Documents and Settings\makine ismi\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts

Klasörüne ulaşın. [Böyle bir klasör yoksa, gizli dosyaları gösterin.]

İçinde bulunan, ( Desktop.txt ( Yapılandırma ayarları ) ) 'nı sildiğiniz an sorun giderilecektir. Sorun hâla devam ediyorsa içerisindeki tüm dosyaların silinmesi gerekmektedir.

ya nası becerdin bunu ben 8 yıldır aynı msn yi kullanıyom daha hiç başıma gelmedi :D:D:D

bende Yaptım Bİ KereBÖyle Bişi :D:D:D MSnde engelleyenleri gör die :D:D: hehehe ama Geri Aldı ARkadaşlarım SAgolsun :D:D::D

Geri