Msn'e giremiyorum !!

HhUser

New member
Reaction score
0
Sorunu Gidermek İçin internette araştırdığım bütün hata kodları ve çözümlerini uyguladım..bir çok msn messenger sürümünü sildim yeniden yükledim Ama Olmadı..

Hata Bu ;

Hizmet Geçici Olarak Kullanılmadığından Windows Live Oturumu Açılamadı.. Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyin.

Hata Kodu:8100030d

Ayrıca Kasperky İnternet Security Kullanıyorum..Belki Sorunu Çözmekte Yardımcı Olur..

Arkadaşlar Gerçekten Çok Ciddi Kaç Gündür Net'e Giremiyorum ya Lütfen HackHell Aillesi Olarak Biel Atsanız :(

7,5 de denedim ama açmıyor durmadan bir üst sürüm var onu yükleyin dior hayır diorum msn kapanıyor.. yükleyincede yine aynı hata :S ayrıca live msn kullanmak istiyorum.. lütfen arkadaslar :(

Live Kullanmak İstiyorum Peki O Noolcaq ??

dostum şunları bi dene derim ben
1-C:\Documents and Settings\hesapadı\Application Data\Microsoft\MSN Messenger burdaki dosyaları klasörleri sil yadabaşka bi yere taşı sorada msni onar de setup dosyasından sora msni açmayı dene
2- bu hep çözüm olmuştur eğer taih saat deişmiş ise msn çalışmaya bilir bu genelde elektrk kesilmesi sorası bıos sıfırlanabilir bi aihitmal ve tarih saat ayarları deafult olabilir... umarım halledersin yha.. geçmş olsn ne diim.!

dostum şunları bi dene derim ben
1-C:\Documents and Settings\hesapadı\Application Data\Microsoft\MSN Messenger burdaki dosyaları klasörleri sil yadabaşka bi yere taşı sorada msni onar de setup dosyasından sora msni açmayı dene
2- bu hep çözüm olmuştur eğer taih saat deişmiş ise msn çalışmaya bilir bu genelde elektrk kesilmesi sorası bıos sıfırlanabilir bi aihitmal ve tarih saat ayarları deafult olabilir... umarım halledersin yha.. geçmş olsn ne diim.!

Nasıl Düzenleyeceğiz Bios Pilinden tarih Saat Ayarlarını ??

Aynı sorunla karsı karsıyayım bende suanda..Arada sırada acabılıyorum..

Baya bı yol denedım ama hıc bırı ıse yaramadı aynı sekılde..En sonunda msnı komple kaldırdım tekrardan messenger 9 beta kurdum suanda sorun yok gıbı gozukuyor ama bakalım..

9,0 betayıda denedim ama sonuç yine aynı :( nese ben bi 7.0 deneyeyim..

Sorunu Gidermek İçin internette araştırdığım bütün hata kodları ve çözümlerini uyguladım..bir çok msn messenger sürümünü sildim yeniden yükledim Ama Olmadı..

Hata Bu ;

Hizmet Geçici Olarak Kullanılmadığından Windows Live Oturumu Açılamadı.. Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyin.

Hata Kodu:8100030d

Ayrıca Kasperky İnternet Security Kullanıyorum..Belki Sorunu Çözmekte Yardımcı Olur..

işletim sistemin vistamı ?

Vista'yı kurdun fakat msn çslışmıyor 81000306 hata kodu veriyor.

1) Komut istemi penceresinin üzerini mausun sağ tuşuyla tıklayın
2) Açılan pencerede Yönetici olarak çalıştırı tıklayın
3) Yönetici: Komut İstemi Penceresi açılacak (Siyah)
4) c\Windows\system32> çıkacak
5) c\Windows\system32>netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled yazıp enter yapıyoruz.İyi günlerde kullanın.

Not:disabled yerine normal yazarsak tekrar eski haline geliyor.

işletim sistemin vistamı ?

Vista'yı kurdun fakat msn çslışmıyor 81000306 hata kodu veriyor.

1) Komut istemi penceresinin üzerini mausun sağ tuşuyla tıklayın
2) Açılan pencerede Yönetici olarak çalıştırı tıklayın
3) Yönetici: Komut İstemi Penceresi açılacak (Siyah)
4) c\Windows\system32> çıkacak
5) c\Windows\system32>netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled yazıp enter yapıyoruz.İyi günlerde kullanın.

Not:disabled yerine normal yazarsak tekrar eski haline geliyor.

hyr vista deil :(

Arkadaslar Lütfen..Gerçekten Giremiyorumm Lütfen Yardı Edin Msn'den Sadece En Çok Kullandığım İki Hesabıma Giremiyorum Diğerlerine Giriryor Çok Acil Bir Çzöüm Lazım.. :(

dün gece saat 20:32 itibariyle bende sizlerleyim arkadaşlar :D giremiyorum yahu oynamadığım ayar kalmadı son çare format atıcam gibi gözüküyor

HATA KODU:8100030d
ya millet aynı sorun bende de var 2 gündür.. yok mu bunun bi çaresi ne denediysem olmadı ...başka maillere girebiliyorum ama asıl kullandığım mailde sorun..
bi kaç gün önce biri aklemiş ahu...bilmem ne @hotmail li.... kimengellemiş gör muhabbetinden bi mesaj gönderdi fake olduğunu anlayınca direk engelleyip sildim acaba bundan mı oldu...
bi yardım Allah rızası için....

yok mu sorunu çözen arkadaşlar bende durum aynen devam format atmak istemiyorum...:vur

Geri