Msnden Pc'ye Sızma (Adsl Hack'de diyebiliriz)

emeğee saygı paylaştığınn içinn sağoll

adsl modemlere girebilmek için 80 ve 23 nolu portun açık olması lazım

evet işe yaramıyor!

tsklr hepsi olduda ben mesela onun pc csine girip şifrelerini almak istiyorum nasıl yapcam acık anlatırmısın tsklr

Ellerine sağlık kardeşim ne zamandır adsl şifrelerini arıyordum harikasın harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D

bi ara yapmıştım yanlışlıkla olmuştu :)

zuhahahahaha ben bunu adsl çıktıgında yapıyordum bunlar eskidi :D yenı seyler

ewet ya bişe çıkmıo belki farklı yaklaşımlarda incelemek gerek bi bakalım nasıl olcak yinede sağol

R€B€L' Alıntı:
abiler herkes saol dio bendende saol.ama işe yarıomu ben ipyi yazdıımda bi şey çıkmıyo internet explorera.

çıkmaz tabi türk telekom artık izin vermiyor bu numara eskiden işe yarıyordu:cool:

tam ismini hatırlamıyorum ama prudentti galiba o vermişti.Tabiki her bilgisayarda olmaz.Olması için superscan die port tarama programı vardı onu kullanıorduk açığı olan bilgisayarları bulmak için prudenttin dediğim konusuna bakarsanız orada bulabilirsiniz

eğer kurban adsl modem ayarlarından dışarıdan erişimi kapamışsa bu iş çok zor erişemezsiniz yok eğer açıksa ki buda yeni kullananlar için geçerli o zaman bi ihtimal kalıyor

ya herkez başkalarının ıp num.öğrenmeye çalışıo ben kendiminkini nsl bulcam?????dalga geçmeyin ben daha öğrenme aşamasındayııımmm

Sagolasın Niihil Okunmaya deger bir dokuman olmuşş..Soyle sana bakıyorum bısıler yapmıssın forumda valla:)

Valla bende çok güzel oluyor 10 kişinin girdim ama adamların adsl ayarlarını bozmak içimden gelmio güzel bir olay deneyin derim Ayrıca çok thank you

sinemis67' Alıntı:
ya herkez başkalarının ıp num.öğrenmeye çalışıo ben kendiminkini nsl bulcam?????dalga geçmeyin ben daha öğrenme aşamasındayııımmm

Boşver ya :durdurun :durdurun :hhmanD :hhmanD

sinemis67´isimli üyeden Alıntı

Kendi ip adresini ogrenmen için en basitini soleyim :)
www.ipadresimne.com
bu ve buna benzer bicok site var:) mesela forum portallarından bile ogrenebilirsin:)
Bu!!!

benimde bikaç gündür sağ alt köşede '' sisteminizde farklı bir IP tespit edildi '' diye uyarı çıkıyo:saskin

bu yolla girmiş olabilirler mi:saskin

:vur :vur :vur :vur :vur :vur

Arkadaslar Arkadasın yaptıgı oluyor nasıl oluyor modemıne gırdıgınız kısı ttnet kullanması lazım ttnet kullanmıyorsa pc sıne gıremezsınız yanı sayfa goruntulenmez benım bıldıgım kadarıyla :))

Arkadaslar Arkadasın yaptıgı oluyor nasıl oluyor modemıne gırdıgınız kısı ttnet kullanması lazım ttnet kullanmıyorsa pc sıne gıremezsınız yanı sayfa goruntulenmez benım bıldıgım kadarıyla :))

Geri