MSNde programsız çoklu oturum açmak

ΜεтάĻïڪţ

^_^-/!ηєω ѕнι&#10
Reaction score
0

Artık msninizde çoklu oturum açmanız için herhangibir program yada eklentiye ihtiyacınız yok.Çok basit bir şekilde programsız olarak bu uygulamadan yararlanabilirsiniz. Çoklu msn açmak için programa ihtiyaç yok sadece yapmanız gereken C ye girmek ordan program files /msn messenger/ içindeki msnmsgr vede msgsc.dll kopyalayıp adını değiştirip yapıştırın kopyaladınız msnle 2.msnizi açabilirsiniz 3.4. nekar isterseniz çoğaltmak size kalmış....

yeni sürümü kullanmayanlar da var dimi =))

Bu da bilgi olarak kalsın =)

dostum ben vista kullanıcısıyım dediğin dosyalar dediğin yerde gözükmüyor.bi tavsiyen olurmu.başka bi yerden yapabilirmiyim(programsız)

dostum ben vista kullanıcısıyım dediğin dosyalar dediğin yerde gözükmüyor.bi tavsiyen olurmu.başka bi yerden yapabilirmiyim(programsız)

valla kardeşim ben vistayı bir kere kullandım o da kısa sürdü :D

Ama benim bildiğim messenger klasörü mevcutttur aynı dosyalar belki işletim sisteminden dolayı bazı dosyalar farklı olabilir ama

Aynı dosyalar kesinlikle mevcuttur daha ii incele :D

Çok saol ellerine sağlık..

teşekkürler arkadasım payasımın için :)

Artık msninizde çoklu oturum açmanız için herhangibir program yada eklentiye ihtiyacınız yok.Çok basit bir şekilde programsız olarak bu uygulamadan yararlanabilirsiniz. Çoklu msn açmak için programa ihtiyaç yok sadece yapmanız gereken C ye girmek ordan program files /msn messenger/ içindeki msnmsgr vede msgsc.dll kopyalayıp adını değiştirip yapıştırın kopyaladınız msnle 2.msnizi açabilirsiniz 3.4. nekar isterseniz çoğaltmak size kalmış....

eyvallah kardeşim....

vısta için sistem vereg.exe'ler gizlenir.sadece msn için değil tüm proramlarda böyledir.klasör görünümünden tüm dosyaları göster seçeneğini aktif etmendebirşeyi değiştirmez.çoklu ortamda özellikle discovery lıve programıyla birlikte kullanırsan daha iyi olur.dıscovery live ı yükleyip kurudğun zaman discovery exe. nin içinde ROG81 isimli exe'yi kopyalayıp tekrardan discovery exe'nin içindeki verf exe'ye yapıştşrıyosun yapıştırdıktan sonra dosyanın üzerine sağ tıkla YENİ AD VER i seç yani adını değiştir ve isim olarak VERF1-2-3-4-5 artık kaçtane istiyosan yaz enter'la...
neoldu şimdi? bitmedi tabi...dıscoverye sayesinde bu durumda karşı tarafında onlıne olanların IP'sı gozukmekte biliyorsun.dolayısıyla ROG81 exeyi çalıştırdığında listende online olanları listesini görme hakkın doğuyor buda microsoft tarafından açıklanmak üzere fazla heyecan yapmasın diye şimdilik bukadar açıklama.

Geri