msnde engellendim mi? acaba korkusu sona erdi

sungur3390

Banned
Reaction score
0
Yok engellendimmi, yok listesindemiyim, acaba gerçektenmi offline vs. olayına artık YETERRRRRRRRRR diyorum

İşte alın sorunsuz çalışan BLOCK Tarama.
Bunun dışında kişi onlinemi, offlinemı, şuanda kullandıgı nick nedir, dışarıdamı veya meşgul mü gibi msn komutlarına kadar gösteriyor.

adres : http://blockchecker.msnfanatic.com/index.php

Adresi yazın ve CHECK butonuna basın mutlaka ve fake msn adreslerinde bazen aptallaşıyor ama fake olmayan tüm msn adreslerinde çalışıyor.

Not: 33 adres üzerinde test ettim, kendimi engelletirdim ve onları engelledim ve 33 adresde sadece bir adres için yanıldı o da fake adresti.

bende calismadi.. bir de arka planda girdiğimiz msnleri kaydeden bir sistem oldugunu dusunuyorum

bırakın bu işleri artık
bill gates bile diyo msn de engenleyeni göremezsiniz diye...

boş işler bunlar...hem engellemısse bırakın engellesin...demekkı konusmak istemiyor...

ÜzgÜnÜm Ama Engelleyenİ GÖremessİnİz Bence Bosuna UgraŞmayin Demekkİ Karsi Taraf Sİzİnle GÖrÜŞmek İstemİyor İllakİde Ögrencem Dİyorsan Adresİnİn Oldugu Bİ Arkasina Sor Acikmi Dİye Yada Olmadi BaŞka Bİr Msn Den Onu Ekle Kabul Edİp KonuŞursa Demekkİ Senİ EngellemİŞtİr Yanİ Bunlarla Oyalanma

Arkadaslar msnde sizi engelleyeni görme sansınız kesinlikle yok..Bu yöntemse hikaye,mail adresi almak icin de güzel bir yöntem..Gelmeyin bu numaralara..Ayrıca akil vermek gibi olmasin ama sizi engelleyeninde pesine düsmeyi bırakın bence..:)

Engelleyeni göremezsiniz dostlar zaten konuşmak istemiyodur boşona kürek sallamayalım..

Arkadaslar msnde sizi engelleyeni görme sansınız kesinlikle yok..Bu yöntemse hikaye,mail adresi almak icin de güzel bir yöntem..Gelmeyin bu numaralara..Ayrıca akil vermek gibi olmasin ama sizi engelleyeninde pesine düsmeyi bırakın bence..:)

Bilindik sitelerde yapınca mail alma falan derdi olmuyor rahat oL.:goz: ben gecen seneden beri kullandıgım bi site war teşekkürler genede

hiç bakmadım bile arkadaşlarında dediği gibi bunun gibi bazı sistemler girdiğiniz bilgileri kayıt etmekte... seni engelleyeni sende engelle nie peşinde koşuyon... :)

yaa buı nası yabılıoo linki tıklıyorumm check diorum ama bişee olmuo yaa yardım edebilşirmisin bana

Geri