msn ustaları bu kardesinize bi yardım lutfen

tıytıl

New member
Reaction score
0
boyle bişey cıkıyo msn de konusurken ve birtaha aynı kişiyle ac kapat yapmadan yazısamıyoz ve konustugum kişiye yukardaki mesajı gönderiyo.avast kulanıyom olmuyor... ad-awere taratıyorum olmuyo...Spybot - Search taratıyom olmadı bu nedir nasıl kurtulurum...yardım lutfen
saygılar hackell ailesine yeni yuzumuz hayırlı olsun

Dün de arkadaşın biriyle konuşurken oldu bana ilk defa rastladım böle bişeye

Linke çalışmıyor ayrıca nasıl bşeyse

Otomatik olarak msn den kendini gönderen virüsler olduğunu biliyorum ama bu böle bişe deil herhalde

beyler bi ara msn açtığın gibierkese virüs gönderen ve kurtuluşu olan vi virüs vardı.galiba siz ona rastlamışsınız..walla bana kalırsa net bişi soöliyemem.ama TurK_HarD size yardımcı olabilir.:):D

kaspersky yukleyip update lerini yapıp sistemini guvenli kipte tarat

Bu değil ama buna benzer bişi banada olmuştu.O gün bugündür kaspersky kullanıyorum. :)

öncelikle böyle bir olayda linki vermeyin çünki diğer üyeler download edebilirler.

spyware taraması ve antivirüsünüzle tam bir tarama yaptırın.

bilgisayarınıza bulaşmış olan zararlı bir içerik nedeni ile bu olay gerçekleşiyor.

duyarlılıgınıza tesekur ederim ama sorunu hala cözemedik yok mu kardesler bu işten gercekten anlayanlar bizlerde bişyler ögrenelim saygılarımla

Msn yi Sil ve YEniden Yükle..Program Files Application Data da ne war ne yok hepsini Sil..[Msn ile İlgili]
Msn ile ilgili bi şey kalmasın..Eger sorun dewam ederse Msn versiyonunu Değiştir eger o da dewam ederse DMSN messenger war Mercury war..Bunlar da msn Programlarıdır Bunlarıda Kullanabilirsin..

bana geldi o şeyden o otomatik olarak konuştuğun kişiye link gidio bence direk format at uğraşma bendede oldu

allah allah bedede msn messenger hata verdi ustelik kaspersky 6 internet scurty kullanıyorum ustelik kasoeri update ettikten sonra oldu cok şaşırdımsil yukle msn bi turlu çalışmadı .aceba diyorum windows korsan olduğunu anlayıp kendisimi kapattı ne oldu ne bitti anlamadım daha 2 hafta once formatt atmıştım galiba gene atıcaz

Geri