MSN Spaces Alanınızdan Müzik Dinletmek Yada Görüntü İzletmek

sağolasın arkadaşım gerçekten çok işime yaradı

tşk arkadşım eline saglık

yaw kardes benımkı turkce customıse felan neyın yok yardımcı olurmusunuz

paylaşım için tşkürler

sağolasın kardeşim.. bunu bizlerle paylaştığın için teşekkürler.

hocam dediğini yaptım ama müziği nasıl ekliyeceğim orasını biraz daha ayrıntılı anlatsan sana minnettar kalıcam..... kolay gelsin :D

arkdasım valla mzüik artık zor yafs...ücretsiz hostlar mp3 uploadını yasakladılar...dorudan link bulmak zorlaştı....istersen ben sana bi kaç şarkı linki vereyim ama işine yararmı bikmiyorum... halada yapamıyorsan pm den bana ulaş yardımcı olurum sana

saolasın kardeş işimize yarayan bilgiler var

ya ben bunu kendı pc m de kayıtlı wideo yu ızletmek ıcın nasıl yapcam ? yanı nasıl url gircem ?
yardım edermısınız ?

ozel mesaj da olabılır ..

yawwwwwwww ben kendı pc m dekı wıdeoları nasıl ızletecem lutfen yardım edın .. url olarak nasıl gırecem onları ???

tamam tamam cvp ı gormedım saol ben bı bakım.. yada normal wındows medıa player wıdeo gosteren bı adres werırmısını yanı wıdeo oynatan site ??

arkadaşalr çok saolun elleriniz dert gormesin ama anlatımınız biraz usta işi ya ben fazla çakmıyorum az daha detaylı anlatamazmısınız meseala alanınza girdikten sonra nebilim sayfayı duzenleyeceğiniz yer falan çakmadım ben bunları

ya kardesler ben kendı bılgısayarım dakı bı sarkıyı buraya nasıl atcam yaw ne nıkı ıstıyo bu

eywallah kardes cozdum olayııııııııı:D :D :D

arkadasım ellerine saglık çok güzel oldu ben celine dion ablamızdan my heart go on adlı klibini koydum

bide bişe soracam bu klip bittiginde tekrar etmiyor kendiliginden tekrar etme gibi bi durum söz konusumu

Geri