sabit başlıkla birleştiriyorum 7,5 skinsi..
Hell Başarıda bir sanattır. Katılım 26 Eyl 2005 Mesajlar 7,926 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Cehennem'den. 26 Tem 2006 #41 sabit başlıkla birleştiriyorum 7,5 skinsi..
Hakaco New member Katılım 3 Eki 2005 Mesajlar 388 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 43 2 Ağu 2006 #42 selam bende hallowen var...değişicem ama baslat dan >ayarlar >denetım masasından>program ekle kadırda hallowen yok...nerde kine??? bulamadım yerdımcı olabilir misiniz!!! teşekkürler......
selam bende hallowen var...değişicem ama baslat dan >ayarlar >denetım masasından>program ekle kadırda hallowen yok...nerde kine??? bulamadım yerdımcı olabilir misiniz!!! teşekkürler......
oFfSpR!nG O şimdi ASKER! Moderatör Katılım 2 Mar 2006 Mesajlar 2,778 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 38 Konum das tiki 2 Ağu 2006 #43 fotonu yükledim ama messenger açılmıo sadce sağ altta simgesi çıkıo ilginç olan normal messengerimde çalışmıo yardım pls......... edit --- denetim masasından sildim yine eski messengerim çalışmıo foton messengeri denetim masasından silerken bişey dikkatimi çekti, dosya 20 mb fln görünüodu, halbuki indirdiğim dosya 572 kb, nie öle gösterio anlamadım yardım edin lütfen........
fotonu yükledim ama messenger açılmıo sadce sağ altta simgesi çıkıo ilginç olan normal messengerimde çalışmıo yardım pls......... edit --- denetim masasından sildim yine eski messengerim çalışmıo foton messengeri denetim masasından silerken bişey dikkatimi çekti, dosya 20 mb fln görünüodu, halbuki indirdiğim dosya 572 kb, nie öle gösterio anlamadım yardım edin lütfen........
kenanbey New member Katılım 17 Mar 2006 Mesajlar 94 Reaction score 0 Puanları 0 Konum OrTAKöY 17 Ağu 2006 #44 aynı sorun bendede var zatıbı vıruslu mu deıl mı tartısması vardı tarattık bısı cıkmadı foton da ama bu nasıl ıss msn den olduk be buna cozum getırecek yada sorun ne acıklayacak bırısı varmı arkadaslar
aynı sorun bendede var zatıbı vıruslu mu deıl mı tartısması vardı tarattık bısı cıkmadı foton da ama bu nasıl ıss msn den olduk be buna cozum getırecek yada sorun ne acıklayacak bırısı varmı arkadaslar