Msn-Plus Şifreli Günlük Dosyalırını Kırmak İçin Yardım !

johndamer

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bayaa aradım forumda ama bulamadım. msn-plus yüklü bilgisayarda günlük dosyalarını şifreleyerek saklayabilme özelliği var. o zaman dosyalar " metin belgesi " değil " Encrypted Log File " olarak kayıt ediliyor. üzerine tıklayıncada şifre istiyor. bu şifreleri kırmam lazım. şimdiden tüm ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

buna benimde ihtiyacım war en kısa yoldan almayı biliyorum ama bu iş çok risk gerektiriyo :)

Bahsettiginiz olayin gerceklesme yolu yok.Istedginiz kadar arayabilirsiniz.Sifreyi bilmeden sifreyi kirmanin mümkünati yok.Msn plusin programcisi söylemis bunu.

:saskin bu ne şimdi??? Hiçbirşey imkansız değildir diye boşuna dememişler wardır bi yolu :biggrin

Imkansiz pek cok sey var ama arkadasim simdi mesela türk filmlerinde dedikleri gibi bana gencligimi geri verebilirmisin o yillara beni tekrar götürebilirmisin.Ölüyü diriltebilirmisin.Bir sinek yapabilirmisin.Ucabilirmisin.isinlanabilirmisin.Lotonun sonuclarini söylermisin....Galatasaray Sampiyon olucak mi bu senede desem bilirsin ama her sene oluyor cünkü :D

aslında bir yolu var çünkü dosya şifrenin md5 hash ını saklıyor md5 hash dan şifre çıkartılamasada önceden hesaplanmış tablolar kullanılarak brute force yöntemiyle teorik olarak çözülebilir. Bende çözmeye çalışmıştım ve yaklaşık 60 gb lık önceden hesaplanmış md5 hash dosyalarını serverımda hala tutuyorum fakat dosyanın içinden md5 hash ı nasıl çekebileceğimi bulamadığım için çözememiştim eğer sen bu hash ı nasıl çekebileceğimizi öğrenirsen bende senin için çok yüksek bir işlem gücüyle (16 xeon işlemci) kısa sürede tablolardan şifreni bulurum(her karakter dahil dersen maksimum 8 karakterlik şifre, sadece harf ve rakamda ise maksimum 12 karakterlik şifre kırabilirim).

Bırakın bu paranoyaları artık!!! İnsanlara karşı bu güvensizlik nedir böyle 3 kişiden 2 si insanların özel hayatlarını merak ettikleri onlara güvenmedikleri için şifre arayıp duruyor. İnsan kişiyi kendisi gibi bilirmiş. Karşınızdakileri kendinizle karıştırmayın, önce kendinize güvenin! En kısa zamanda da bi doktora görünün sana ne elalemin msn konşma kayıtlarından. Delikanlı adamsan karşısına geçer sorarsın şifre ne diye! Hekes kendini uyanık namus bekçisi ilan etmiş bu memlekette önce kendine güveneceksin kendine!!!

Geri