msn nick oluşturucu

Hell

Başarıda bir sanattır.
Reaction score
0
nickmerker.jpg

Msn Nick Creator

msn de hoş nickler oluşturmanız için tasarlanmış minik bir yazılım.

programı açtığınızda karşınıza iki kutu geliyor. yukardaki kutuya normal bir isim yazıyorsunuz

ve alttaki creator butonuna tıklıyorsunuz. her tıkladığınız da değişik şekillerde nickler oluşuyor.

BURDAN DOWLAND

eyvallah siz yeterki isteyin dahasıda var :D

tesekkurler kardesim harbidende tesekkur ettikce guzel konular geliyor

arkadaşım sağol ama bu kadar basit programlar bence gereksiz biz burda hack portalındayız nick oluşturma yada arkadaş bulma değil

mavercik' Alıntı:
arkadaşım sağol ama bu kadar basit programlar bence gereksiz biz burda hack portalındayız nick oluşturma yada arkadaş bulma değil

arkadaşımın paylaşımın büyüğü küçüğü yoktur.Senin için belki bu program lazım değildir ama başkası için önemli bir program olabilir..........

+1 Galatasaray Hell

çok doğru whspr sağol! beni anlayan bi sizlersiniz! :D

Al işte gene sıradan bir program.Mause u sallasam nick oluşturucuya çarpıyor.@helboy 726 nın verdiği herşeyin çöpe gitmesi gerek.

irresali' Alıntı:
Al işte gene sıradan bir program.Mause u sallasam nick oluşturucuya çarpıyor.@helboy 726 nın verdiği herşeyin çöpe gitmesi gerek.

neden peki kardeşim onu anlasam sen beğenmedin diye çöpemi gidecek belki başka birinin işe yaradı?

GaLaTaSaRaY_HeLL!' Alıntı:
neden peki kardeşim onu anlasam sen beğenmedin diye çöpemi gidecek belki başka birinin işe yaradı?
Birincisi kardeşim bu arkadaşı niye bu kadar savunuyorsun bende onu anlayamadım... Eleştiri yapan iki kişiye sen cvp vermişsin.İkincisi ben bu arkadaşın başka bir msjına ''emeğine saygı gösteriyorum'' demiştim;o zaman herkes farklı eleştirilere saygılı olmak zorunda.Haa dese ki "ben msn nde beni engelleyenleri buldum" o zaman başımın üzerinde yeri var.Yani farklılık esastır burda bana göre.Kolay gele...

PAYLAŞIM İÇİN SAĞOLDA
nick değişikliği yok sadece 5 farklı yada 7 şekil var sıra ile crator'a basınca bunları sıralıyor.. bence gereksiz. ama gene de eline sağlık

beyler beğenen alır teşekkürünü eder çıkar
beğenmeyen de yorum yapmasın.arkadaş bizim için koymuş siteye.EMEĞE SAYGI POLİTİKASINDAN vazgeçmeyin
tşk hellboy726
mavercik' Alıntı:
hack portalındaysan seni ilgilendiren konulara yönel.kimse problem çıkarmasın.tekrardan söylüyorum EMEĞE SAYGI

bu program için çok teşekkür ederim hiç lazım değildi ama belki lazım olanlar vardır. :aba:

Allah'ım lazım değil se beğenmediyseniz yazmayın! teşekkürler..

emeğe saygı saol kardeşim

teşekkürler mendo sağolasın!!!

kardeşim insanlar düşünmüş program koymuş al benim işime yaradı ala ala siz hep kendinizi düşünüonuz belki size öle gelio belki biz bebeyiz size ne ya ala ala arkadaşım ne güzel paylaşmış zaten buranın amacı herşeyi paylaşmak deilmi ayıp ama yaptığınız

paylaşım için tşk benim işime yaradı sağol kardeşim

illuminati Myz teşekkür ederim! ve tüm mesaj yazanlara!

biliyorum fazla kaliteli bi program değil ama msn de bazılarına lazım oluyo! isteyen indirsin!

Geri