msn listenizi temize çekin programsız

peki arkadaşlar ya gercekten gelmezse :) once yedegini almak lazım tabi bu arada gruplar felan gidiyor demi :D cok saol denicem ne pahasına olursa olsun :D

benim listemde 648 kişi var tek tek zor olur ama arkadaşın yöntemi çok iyi bence ugraştımadan kolay yoldan yani saol birader

teşekkürler walla çok iyi oldu.. . yıllardır kullandığım msndi baya temizlendi..

boş yere mılletı oyalıyorsun gızlıklıkten bunları yapmak mumkun herkes bılır bunu ole hıc de hotmaıle gırmeye falan da gerek yok msn secenekler gızlılık o kadar ordan senı sılenlerı sağ tus yapıp sılersen lıstenden kalkmıs olur

arkadaşa katılıyorum.seçenekler gizlilikten hem seni engelleyenleri silenleri bulursun hemde sağ tuş sil yardımıyla temizlersin.teferrehuta gerek yokkk

Arkadaşlar beni silmeyenleri silmek istiyorum.Silinmiyor.Lütfen yardım edin
.Her yolu denedim olmadı

gizlilikten sildiginde tamamen silinmiyor.Ayrıca sinsi-34 ün verdigi yöntem gercekten işe yarıyo eline saglık arkadasım

msn kişi listenizin yedeğini almadan kesinlikle yapmayın...bu arada emeğine sağlık

paylasım için saol durmak yok yola devam

boş yere mılletı oyalıyorsun gızlıklıkten bunları yapmak mumkun herkes bılır bunu ole hıc de hotmaıle gırmeye falan da gerek yok msn secenekler gızlılık o kadar ordan senı sılenlerı sağ tus yapıp sılersen lıstenden kalkmıs olur

aynı sekılde senı kımın ekleyıp eklemedeğini de gene gızlılıkten senı ekleyenlerı goruntuleden gorebılırsın

farklı yontemler ıyıdır emege saygı :goz:

anlamadim hotmail hesabinda nereye giricez??resim felan koysan

kardeşim sen hotmaile girin diosunda hotmailin hangi seçeneğinden sil diyecez

Geri