msn listenizi temize çekin programsız

sinsi-34

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar ;

msn listemizde temizlik yapmak istiyoruz ama kimlerin bizi sildiğini veya biz eklediğimizde kabul etmediğini göremiyoruz ..istiyoruzki listemizde sadece listesinde olduklarım kalsın ...kolayı var....
önce msn yi kapatıyoruz hotmaili açıyoruz .. kişi listemizin hepsini seçip sil diyoruz ..
bi ileti geliyo silinsinmi diye evet diyoruz ...sildiğinde kapatıyoruz ...ve yeniden msn yi açıyoruz ..işte şimdi kimlerin listesinde gerçekten varsak onlar bizi eklemiş gibi görünüyo kabul ediyoruz .. böylece silenler ve kabul etmeyenler aradan elenmiş oluyo ...ve listeyi güncellemiş temize çekmiş aynı zamanda listesi dolan arkadaşlar için yer açmış oluyıruz .... yorumlarınızı bekliyorum tşk..

evet arkadaşlar denedim işe yarıyor emeğine sağlık kardeşim tekrar

olabilir demem lazım =)

boş yere mılletı oyalıyorsun gızlıklıkten bunları yapmak mumkun herkes bılır bunu ole hıc de hotmaıle gırmeye falan da gerek yok msn secenekler gızlılık o kadar ordan senı sılenlerı sağ tus yapıp sılersen lıstenden kalkmıs olur

aynı sekılde senı kımın ekleyıp eklemedeğini de gene gızlılıkten senı ekleyenlerı goruntuleden gorebılırsın

Evet arkadaşım, denedim, işe yarıyor gerçekten. Bu arada arkadaş kötü bişi yapmamış, neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz ki, listenizde 200 kişi vardır, 50 tanesi sizi silmiştir. Tek tek kontrol etmek ve silmek yerine bu daha iyi sanki. Biraz daha sakin olalım.

Nasıl yapıldığını anlamadım:SSss

dostum tek tek uğraşmaya ne gerek var bunu yapıyosun güzelce eliyo işte alla alla yaa.

teşekkür ederiz abicim :)

eline saglık

Geri