msn Kişi listesi çalma

blackman89

Banned
Reaction score
0
MSN'de Başkasının Kişi Listesini Çalabilir, O Listedekileri Kendi MSN Listenize Ekleyebilirsiniz. . Bunun İçin Gnoozle, LimeWire, Kazaa, Ares, Imesh Gibi Download ve Paylaşım Programlarından Birini Kullanabilirsiniz. . .

Eğer Bu Programlardan Birine Sahipseniz, MSN'de Kişi Listesinin Uzantısı Olan .ctt Dosyalarını Aratın ( .ctt MSN Messengerin Kişi Listesi Dosya Uzantısıdır )

Bu Aramadan Sonra Karşınıza Binlerce Belkide Sayamayacağınız Kadar MSN Kişi Listesi Çıkacaktır. Kafanıza Göre İndirin O Dosyaları. Daha Sonra Kendi MSN Messenger Oturumunuzu Açın, Kişiler'den Dosyadan Kişi Al Seçeneğine Tıklayın..Çaldığınız Kişi Listesi Olduğu Gibi Sizin MSN'nize Eklenecektir.

Eğer Listede Olanları Merak Ediyorsanız. İndirdiğiniz .ctt Uzantılı Dosyaları Note Pad Gibi Bir Programla Açıp Bakabilirsiniz. . .

Evet Arkadaşlar Bu Aynı Zamanda Bir Hack Yöntemidir, ve MSN Messenger'in Bir Açığıdır Aynı Zamanda.. Bunu En İyi Şekilde Değerlendirin

Bundan Bende Zarar Görürmüyüm Diyorsanız Evet Bu Açığa Kurban Gidenlerden Biri Sizde Olabilirsiniz. Yapmanız Gerekenler : Bu Tür Download ve Paylaşım Programlarını Kullanırken MSN Messenger Programınızı Paylaşıma Açık Tutmayın . . .

forumda arattım yoktu herhalde...cünkü ben bulamadım..

Peki istedigimiz bir adresin kisi listesini çalma gibi bir sansımız yokmu ?

yaa arkadaşlar bu .ctt dosyası program fıles ın neresinde kayıtlıdır

önceden de biliyodum :):):):) çok süper kızların msn lerini ekledim zamanında artık uğraşmıyom :D:D:D

evet bedne denedim şimdi bir sürü çıktı.teşkkrüler

''msn Kişi listesi çalma'' değil ''mail list bulmak'' desek daha dogru. kişi zaten paylasıma vermiş senin indirdiğin dosyayi. sende onu çekiyorsun bunun neresi hack !! kafamı duvara vuracam :D (maksat duvarı hacklemek)

arkadaşlar" korsana hayır"diyorum:)

slm arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum sizden bi ricam war ne olur bu sorumu cwplayın we bana kesin bi cwp werin olurmu? yalwarırırm. şimdi ben birinin msn şifresini çalmak istiyorum ama sadece msn adresini biliyorum buınu nasıl yapabilirim bana bi yardımcı olun ne olur saolun cok teşekkürler...

değişik bir bilgi.. paylaşım için sağol

!!! DogRu !!!

Uzunefe' Alıntı:
önceden de biliyodum :):):):) çok süper kızların msn lerini ekledim zamanında artık uğraşmıyom :D:D:D

bende dedigine katılıom aynen dediklerin gibi oldu emege saygı saolasın !!!

twism' Alıntı:
slm arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum sizden bi ricam war ne olur bu sorumu cwplayın we bana kesin bi cwp werin olurmu? yalwarırırm. şimdi ben birinin msn şifresini çalmak istiyorum ama sadece msn adresini biliyorum buınu nasıl yapabilirim bana bi yardımcı olun ne olur saolun cok teşekkürler...

forumda arama yaparsan gerekli konular mevcut fazlasıyla.

saçmaa bence çünkü çok saçmada ondan kimin bilgisayarında yapayım aynı kişi listeleri çıkıo berbat emeğine sağlık

Geri